Corneliu Papură s-a eschivat când a fost întrebat de venirea lui Rădoi: “Nu sunt foarte conectat”

Andrei David   
în Universitatea Craiova
21/11/2020, 22:04
Corneliu Papură s-a eschivat când a fost întrebat de venirea lui Rădoi: “Nu sunt foarte conectat”
Corneliu Papură, declaraţii după meciul cu Botoşani. FOTO: sportpictures.eu

Universitatea Craiova a remizat 0-0 la Botoşani în etapa a 11-a din Liga 1 şi a urcat, pentru moment, pe primul loc. La finalul meciului, Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, a analizat prestaţia elevilor săi.

Pentru Papură a fost prima partidă pe banca tehnică a Universităţii de la revenirea la echipă, după demisia italianului Cristiano Bergodi.

Craiova continuă seria partidelor cu goluri puţine. După cinci meciuri terminate 1-1 (trei victorii şi două înfrângeri), oltenii bifează şi un 0-0. Este prima remiză după mai mult de un an, de la un 1-1 contra Chindiei, pe 9 noiembrie 2019.

Corneliu Papură după remiza cu FC Botoşani: „Putem să ne batem la titlu“

După meci, Corneliu Papură a răspuns întrebărilor adresate la stadion. Iată ce a spus antrenorul oltenilor

Despre rezultate Craiovei la Botoşani: „Nu aş fi de acord cu dumneavoastră că Universităţii nu-i prieşte terenul de la Botoşani. În ultimele 3 meciuri, Botoşani nu a câştigat, iar în seara asta meritam să marcăm. Nu ştiu dacă şi câştigam, dar meritam să marcăm. Am avut câteva situaţii destul de bune“.

Despre noul debut pe banca oltenilor: „A fost destul de complicat, în sensul că nu cunoaşteam foarte bine jucătorii transferaţi în vară. A fost un timp scurt, aşteptam să îi cunosc. Nu îi văzusem niciodată în joc, dar, în general, a fost ok“.

Despre presiunea de la Craiova: „La fotbal, este presiune. Ştim la ce ne angajăm. Noi, la Craiova, vrem să câştigăm fiecare meci. Presiunea este destul de mare. Dacă vrem să facem ceva trebuie să o suportăm“.

Despre gestionarea crizelor provocate de COVID: „Sunt doar un antrenor de fotbal, nu am nici cea mai vagă idee cum se gestionează COVID-ul. Trebuie să vorbiţi cu echipa medicală, pentru că au mai multe informaţii decât mine. Eu am aceleaşi informaţii ca dumneavoastră“.

Despre obiectivele echipei sale: „În primul rând, să câştigăm fiecare meci. Anul trecut ne-am batut la titlu, de ce nu am face-o şi anul acesta? În ultimele 60 de minute am pierdut titlu. Putem să ne batem şi anul acesta. Nu s-a schimbat nimic“.

Referitor la potenţiala venirea a lui Rădoi antrenor la Craiova: „Nu sunt foarte conectat la ce scrie presa. Am venit cu inima deschisă şi vreau să îmi fac treaba“, a spus Corneliu Papură.


  • (P) Cota BETANO pentru Progresul Spartac – Universitatea Craiova: 2,75 este cota pentru „sub 2,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

Închide ×