Fotbal intern

Corneliu Papură s-a obişnuit să fie contestat de fanii Craiovei: “Nu e nimic nou sub soare! Aşa a fost mereu”

17.01.2020 | 20:44
Corneliu Papura sa obisnuit sa fie contestat de fanii Craiovei Nu e nimic nou sub soare Asa a fost mereu
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a fost confirmat de patronul Mihai Rotaru drept antrenor al Craiovei. Oltenii se află în aceste zile în Antalya, acolo unde pregătesc reluarea campionatului în Casa Pariurilor Liga 1.

Tehnicianul spune că s-a obişnuit cu presiunea extrem de puternică din Bănie şi cu faptul că suporterii sunt nemulţumiţi de alegerea sa ca tehnician în locul demisionarului Victor Piţurcă.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură s-a obişnuit cu reproşurile şi contestările din partea fanilor: “Aşa e la Craiova!”

“Important e să atingem obiectivele pregătirii. La orice echipă e presiune. Aici e mai mult, dar aşa e la Craiova. Tot timpul, de ani de zile. Am mai fost eu contestat, nu e nimic nou sub soare. M-am obişnuit”, a fost declaraţia lui Papură la finalul amicalului pierdut în faţa elveţienilor de la Aarau.

Numirea lui Papură ca antrenor principal după plecarea lui “Piţi” nu e pe placul suporterilor, care au lansat şi o campanie prin care se cerea strângerea de fonduri pentru plătirea clauzei de reziliere a lui Marius Şumudică. 

ADVERTISEMENT

Atacantul oltenilor, Andrei Ivan, a vorbit despre cât de complicat va fi pentru alb-albaştri să ia titlul în acest sezon.

„Da, va fi foarte greu! Mai întâi să intrăm în play-off, mai avem 4 meciuri foarte importante şi sperăm să fim acolo.

ADVERTISEMENT

Momentan nu ne batem cu nimeni, avem 37 de puncte, avem primul meci acasă cu Gaz Metan şi trebuie să-l câştigăm. Vreau să înscriu cât mai multe goluri şi să câştig un trofeu” , a spus Ivan.

Ivan a vorbit şi despre Corneliu Papură, antrenorul care va conduce Craiova în această a doua parte a sezonului 2019-2020 din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Domnul Cornel a fost demult aici, până să vin eu. Cu plecarea domnului Piţurcă, dânsul m-a şi adus la Craiova, pentru mine nu a picat bine, dar mă bucur că ne antrenăm foarte bine cu domnul Papură şi sperăm să o ţinem aşa.

Am mai lucrat şi în 2013 cu dânsul, când era şi domnul Ovidiu Stângă, eram în liga a doua atunci şi mă simt foarte bine cu dânsul” a declarat Andrei Ivan.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 3.00 este cota pentru „1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT