Fotbal intern

Corneliu Papură, show după U Craiova – Gaz Metan Mediaş 3-1: “Să conteste că nu am marcat mai multe goluri” + mesaj pentru fani: “Oltenaşi, să fim uniţi, că noi i-am bătut pe Leeds”

31.01.2020 | 22:57
Corneliu Papura show dupa U Craiova  Gaz Metan Medias 31 Sa conteste ca nu am marcat mai multe goluri  mesaj pentru fani Oltenasi sa fim uniti ca noi iam batut pe Leeds
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a revenit cu o victorie pe banca lui U Craiova, 3-1 cu Gaz Metan Mediaş, iar antrenorul oltenilor a fost în mare formă la conferinţa de presă. Tehnicianul formaţiei din Bănie s-a arătat deranjat de faptul că ardelenii s-au plâns de greşelile de arbitraj, dar a comentat şi conflictul dintre Mirko Pigliacelli şi galerie.

Corneliu Papură a trimis săgeţi după U Craiova – Gaz Metan Mediaş 3-1

La finalul meciului U Craiova – Gaz Metan Mediaş 3-1, Corneliu Papură a comentat declaraţiile făcute de ardeleni, care au acuzat arbitrajul lui Marius Avram. Antrenorul de 46 de ani a susţinut că adversarii au avut parte de prea multe lovituri libere, motiv pentru care a transmis şi câteva ironii.

ADVERTISEMENT

“La Mediaş sunt nişte clovni care agită spiritele, aşa s-a întâmplat şi în meciul din tur. Ne tot atacau din tribune. Trebuiau să conteste că nu am marcat noi mai multe goluri. Doar cu ajutorul loviturile libere au ajuns în careu. Pe mine mă preocupă doar jocul echipei mele, aşa ar trebui să facă şi ei.

Ei au o tabletă pe margine, chiar dacă nu au voie. La zece secunde de la o fază au protestat. O victorie muncită, în urma unui meci bun, în care meritam să marcăm mai multe goluri. Acesta este singurul regret, dar problema învingătoarei nu se pune în această seară”, a declarat Corneliu Papură la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

Dezamăgit de faptul că fanii sunt în conflict cu Pigliacelli

Mirko Pigliacelli a revenit între buturile Universităţii Craiova, însă o parte dintre fanii oltenilor l-au huiduit pe italian. În plus, la finalul meciului, galeria a refuzat să cânte cu favoriţii, motivând că portarul de 26 de ani se află în grupul jucătorilor. Corneliu Papură le-a transmis un mesaj ultraşilor la finalul meciului.

“Suporterii fac parte din echipa şi putem să pierdem dacă ei vor fi dezbinaţi. Sper să-i unim prin jocul nostru şi cu ajutorul rezultatelor. Trebuie să fim alături de echipă. Şi eu sunt tot un suporter. Este rău că suntem dezbinaţi.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte că aveam o revistă despre Craiova Maxima, iar acolo era următorul mesaj: ‘oltenaşi, să fim uniţi, că noi i-am bătut pe Leeds’. Orice conflict între spectatori şi jucători, între antrenori şi fotbalişti nu va duce niciodată la nimic bun.

Astăzi este Mirko, mâine un alt jucător sau alt antrenor. Cu siguranţă echipa noastră va pierde. Dezbinaţi, vom pierde. Eu nu aştept pe nimeni la nicio şedinţă. Am spus deja că dacă nu suntem uniţi, ne va fi greu să câştigăm.

ADVERTISEMENT

Uniţi, vom fi mult mai puternici. Fanii sunt uşor influenţabili, tocmai de-asta cred că este bine să ne punem la masă împreună şi să susţinem Universitatea Craiova”, a mai spus Corneliu Papură.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – Universitatea Craiova: 3.15 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT