Fotbal intern

Corneliu Papură, supărat pe medieșeni: „Nici la circ nu îmi plăceau clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan!”

01.03.2020 | 22:07
Corneliu Papura suparat pe medieseni Nici la circ nu imi placeau clovnii daramite de cei de la Gaz Metan
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură este mulțumit de victoria Craiovei în primul meci din play-off cu Gaz Metan Mediaș, 2-1. Tehnicianul oltenilor s-a supărat pe ardeleni, pentru că aceștia au avut o atitudine necorespunzătoare, în opinia antrenorului.

Corneliu Papură, supărat pe medieșeni

Corneliu Papură a vorbit la finalul meciului dintre Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș și a fost supărat pe ardeleni: Am înscris repede, după care ne-am făcut partida dificilă. La 2-1 puteam închide meciul în câteva situații. Bine că am început cu dreptul play-off-ul, contează victoria. 

ADVERTISEMENT

Gaz Metan e echipă bună, s-a apărat bine, chiar cu 5 fundași. Am debutat un jucător care nu se cunoaște cu colegii, Dielna, dar a făcut-o bine.

Nu mă surprinde nimic la cei de la Mediaș, asta fac pe margine acolo… Circ total, nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan!  Cum să ne ajute arbitrajul?! Dacă ajung clovnii să facă pe aici circ, e normal…”

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură, mulțumit de victorie

Corneliu Papură a fost mulțumit de victoria echipei sale împotriva lui Gaz Metan Mediaș: „E bine că, temporar, suntem pe locul 1, dar trebuie să creștem nivelul jocului. Știu că Ivan a plecat la spital, are probleme cu clavicula, o să vedem. A avut o ocazie bună de a marca, nu și-a ales inspirat execuția”.

În urma victoriei, Universitatea Craiova se clasează pe prima poziție din campionat, dar CFR Cluj mai are de jucat un meci cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT
  • 46 de ani a împlinit Corneliu Papură pe 5 septembrie

  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru „Gaz Metan deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!