Corneliu Papură, supărat pe medieșeni: „Nici la circ nu îmi plăceau clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan!”

Andrei Șchiopu   
în Universitatea Craiova
01/03/2020, 22:07
Corneliu Papură, supărat pe medieșeni: „Nici la circ nu îmi plăceau clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan!”
Corneliu Paupură. Sursă foto: sportpictures.eu

Corneliu Papură este mulțumit de victoria Craiovei în primul meci din play-off cu Gaz Metan Mediaș, 2-1. Tehnicianul oltenilor s-a supărat pe ardeleni, pentru că aceștia au avut o atitudine necorespunzătoare, în opinia antrenorului.

Corneliu Papură, supărat pe medieșeni

Corneliu Papură a vorbit la finalul meciului dintre Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș și a fost supărat pe ardeleni: Am înscris repede, după care ne-am făcut partida dificilă. La 2-1 puteam închide meciul în câteva situații. Bine că am început cu dreptul play-off-ul, contează victoria. 

Gaz Metan e echipă bună, s-a apărat bine, chiar cu 5 fundași. Am debutat un jucător care nu se cunoaște cu colegii, Dielna, dar a făcut-o bine.

Nu mă surprinde nimic la cei de la Mediaș, asta fac pe margine acolo… Circ total, nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan!  Cum să ne ajute arbitrajul?! Dacă ajung clovnii să facă pe aici circ, e normal…”

Corneliu Papură, mulțumit de victorie

Corneliu Papură a fost mulțumit de victoria echipei sale împotriva lui Gaz Metan Mediaș: „E bine că, temporar, suntem pe locul 1, dar trebuie să creștem nivelul jocului. Știu că Ivan a plecat la spital, are probleme cu clavicula, o să vedem. A avut o ocazie bună de a marca, nu și-a ales inspirat execuția”.

În urma victoriei, Universitatea Craiova se clasează pe prima poziție din campionat, dar CFR Cluj mai are de jucat un meci cu Astra Giurgiu.

  • 46 de ani a împlinit Corneliu Papură pe 5 septembrie

  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru „Gaz Metan deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×