Fotbal intern

Corneliu Papură, suspendat după incidentele cu CFR Cluj! Cât va sta în tribună

11.01.2021 | 16:22
Corneliu Papura suspendat dupa incidentele cu CFR Cluj Cat va sta in tribuna
ADVERTISEMENT

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca tehnicianul Corneliu Papură a fost suspendat după incidentele din partida cu CFR Cluj. Acesta nu-și va putea conduce echipa de pe margine și va sta în tribună timp de două etape. 

În ultimul meci al anului 2020, „juveții” au remizat, scor 0-0, în „Gruia”, iar unul dintre cele mai importante evenimente s-a petrecut spre finalul jocului, atunci când antrenorul oaspeților a fost eliminat după ce i-a reproșat lui Radu Petrescu o decizie.

ADVERTISEMENT

„Papi” a declarat înainte de jocul cu Sepsi, primul joc oficial din 2021, că speră ca elevii săi să debuteze cu bine în noul an, însă a dezvăluit și că simte o frică în timpul fiecărui meci.

Corneliu Papură a fost suspendat după incidentele din meciul cu CFR Cluj! Tehnicianul va sta în tribună două etape

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a decis verdictul în cazul lui Corneliu Papură. După ce a făcut scandal în timpul meciului cu CFR din cauza faptului că arbitrul Radu Petrescu nu a arătat gol la mingea trimisă de Bic în bară și care a picat pe linia porții, acesta a primit două cartonașe galbene de la oficialul întâlnirii, iar „Papi” va trebui să stea două etape în tribune. Pe lângă suspendare, antrenorul Craiovei va trebui să achite și o penalitate de 320 de lei.

ADVERTISEMENT

„FC CFR 1907 Cluj vs. U Craiova 1948 CS – Eliminare – În baza art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Corneliu Papură (U Craiova 1948 CS) cu suspendare pentru două jocuri și o penalitate sportivă de 320 lei.”

În declarația de după meci, Papură s-a simțit nedreptățit de cartonașele primite: „Am avut un gol valabil pe final. Nu ştiu (n.r. întrebat dacă ştie motivul pentru care a fost eliminat). I-am atras atenţia că a fost gol şi mi-a dat galben. A fost o măsură prea dură. Vom vedea ce putem face în partea a doua din campionat.”

ADVERTISEMENT

Octavian Benga și Dragoș Bon, antrenorii care o vor conduce pe Universitatea Craiova

FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că Octavian Benga a fost cooptat în staff-ul tehnic al Universității Craiova, astfel că a devenit noul antrenor secund al echipei.

Tot FANATIK a dezvăluit că un alt „secund”, Gigi Ciurea, și analistul video Florinel Luță au fost trecuți pe „linie moartă” și ar putea merge la echipa a doua, în timp ce tehnicianul de la „satelit”, fostul fundaș Ionuț Stancu, a fost „promovat” pe funcția de analist video al primei echipe.

ADVERTISEMENT
Dragoș Bon
Corneliu Papură, suspendat după incidentele cu CFR Cluj! Cât va sta în tribună

Dragoș Bon a rămas în continuare unul dintre „secunzi”, în timp ce Robert Tufiși este antrenorul cu portarii. Cei trei, împreună cu preparatorul fizic Cornel Blejan, vor trebui să colaboreze și să îi conducă pe „juveți” în următoarele două meciuri, atât timp cât Papură va sta în tribune.

„Ne așteaptă un meci dificil. Sepsi este o echipă foarte bine organizată, care aspiră pentru un loc în play-off. Sper să găsim soluțiile necesare pentru a câștiga acest meci,” a declarat Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, înainte de partida cu Sepsi, de marți, ora 19:45, de pe stadionul „Ion Oblemenco”.


(P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 3,45 este cota pentru “X final”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT