News

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, convinsă ca tatăl ei ştia că va muri

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. UPDATE / "Tata s-a simtit rau de joi, dar nu a vrut sa mearga la spital pentru ca ii era frica ca il vor interna. In weekend s-a simtit bine, dar luni dimineata a zis ca...
15.09.2015 | 17:41
Fiica lui Corneliu Vadim Tudor convinsa ca tatal ei stia ca va muri

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. UPDATE / “Tata s-a simtit rau de joi, dar nu a vrut sa mearga la spital pentru ca ii era frica ca il vor interna. In weekend s-a simtit bine, dar luni dimineata a zis ca are o gheara in piept si ca nu poate sa respire. Nu a vrut la spital, dar dupa o ora a sunat la SMURD. Se temea ca moare. Treceau minutele greu si am decis sa il duc la spital.

La camera de garda a facut primul stop cardiac si asta a fost. Medicii au spus ca este foarte grav, trebuia sa il ducem mai devreme la spital. Tata niciodata nu isi arata suferinta. Diabetul i-a agravat starea. Lui tata ii era frica de spital si doctorii lui se rugau de noi sa il ducem la analize, dar lui ii era frica.

Avea 2 ziare sub conducere, un partid… Poate ca lucrurile astea l-au afectat. A ramas doar cu prietenii adevarati, dar a avut dezamagiri pe care le-a spus.

Am vorbit cu Tariceanu si am facut o cerere pe care a acceptat-o. El ne-a spus ca trebuia sa fie votat in Plen si am renuntat la idee pentru ca dura prea mult. Am decis sa nu mai plimbam lumea pe drum si l-am adus direct aici, la biserica. Am gasit pe biroul lui poze cu el pe care le-am inramat si le-am folosit aici. Cred ca simtea ca va muri… El singur le-a pus pe birou”, a spus Lidia, conform wowbiz.ro.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. UPDATE / Văduva poetului a declarat că încă de vineri dimineaţă s-a simţit rău, dar nu a vrut să meargă la spital.

“Vineri dimineaţă s-a simţit rău, dar nu a vrut la spital. Ieri dimineaţă i-a fost iar rău şi am mers. (…) La spital, când s-a dat jos de pe masă, cu perfuziile şi era perfect lucid, dar imediat a făcut stop cardiac şi nu şi-a mai revenit”, a spus soţia sa, Doina, care a adăugat că vrea ca lumea să şi-l amintească drept “un bun patriot, un om care şi-a iubit ţara mai mult decât oricie pe lume, care a iubit oamenii şi animalele”.

Văduva îndurerată a afirat că ultimele cuvinte pe care a apucat să i le spună Corneliu Vadim Tudor, chiar când a fost urcat în ambulanţă, au fost “Mamă, e ultima mea zi. Până aici a fost”.

“A făcut infarct ieri dimineaţă, dintr-o dată. Nu s-a putut face nimic, era pe suprafaţă întinsă. Au făcut masaj cardiac două ore, 16 oameni, dar nu au mai putut face nimic. Am găsit poezia (despre moarte, “Ultima cafea”, n.r.) cu 2 zile inainte, cu niste poze pe care el le-a lasat pe birou. L-am ţinut de mână ieri dimineaţă si nu a mai apucat să spună nimic”, a povestit Doina Vadim Tudor, conform RTV.NET.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. UPDATE 19:10 / Corneliu Vadim Tudor a murit luni seară, în jurul orei 18.30, informează Antena 3. Liderul PRM avea 65 de ani.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. In noaptea de 6 spre 7 septembrie, Corneliu Vadim Tudor a scris urmatorul poem, prevestindu-si trecerea in nefiinta!

“POEM INEDIT
ULTIMA CAFEA

Hai, Moarte, să bem o cafea
Ţi-o fac cu caimac, aromată
Mai leapădă-ţi coasa cea grea
Şi mantia asta ciudată.

Te rog să iei loc în fotoliu
Nu mă supără dacă fumezi
După cine eşti, Moarte, în doliu?
De ce tot suspini şi oftezi?

E foarte fierbinte cafeaua
Nu te grăbi, că te frigi
Mai lasă-mi pe cer, încă, steaua
Dacă eu am să mor, ce cîştigi?

Ai venit să mă iei în persoană
Prea mare onoare îmi faci
Din toată specia asta umană
Numai pe mine mă placi?

Hai să-ţi ghicesc în cafea
E bine să ştii ce te-aşteaptă
O cumpănă grea vei avea
Dar tu te descurci, eşti deşteaptă.

Eşti tot timpul în criză de bani
Aici, te asemeni cu mine
De ce să fim noi duşmani?
Eu te-nţeleg cel mai bine.

Lumea te aplaudă de departe
În zvon de corridă, olé!
Fii bună şi-ntoarce-te, Moarte
Să văd: după tine ce e?

Acum eşti captivă la mine
Am vrut să-ţi arăt, draga mea
Că nu-mi este frică de tine:
Ţi-am pus şoricioaică-n cafea.”

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. UPDATE 16:00 / Apropiati ai lui Vadim Tudor spun că liderul PRM se zbate între viaţă şi moarte, relatează România TV. Potrivit sursei citate, următoarele ore sunt critice pentru Vadim.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. UPDATE 15:00 /  Un apropiat al şefului PRM, Marius Marinescu, a confirmat pentru România TV că politicianul a făcut infarct şi că se află în continuare în stare gravă la spital. Potrivit acestuia, supărările acumulate au contribuit la agravarea stării sale de sănătate.

“Am înţeles că era foarte supărat, avea probleme financiare. Avea nevoie de bani de salarii pentru angajaţii publicaţiilor sale: 30.000 de lei. Avea nevoie de bani pentru tipografie. Era supărat pe această temă. (…) Cred că s-au adunat mai multe supărări.

Am vorbit cu un medic de la Spitalul Militar şi mi-a confirmat că aşa s-au întâmplat lucrurile. Este un munte de om. Sper să depăşească acest moment. (…) Este un om foarte puternic şi optimist. (…)”, a precizat Marius Marinescu la România TV

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. UPDATE 13:00 / Corneliu Vadim Tudor este în stare foarte gravă. La scurt timp de la internare, politicianul a făcut un infarct. Liderul PRM este atent monitorizat de către medici. 

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a fost dus de urgenţă la spitalul Militar din Capitală din cauza unor probleme respiratorii. Potrivit România TV, Corneliu Vadim Tudor suferă de edem pulmonar acut.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Preşedintele PRM se află sub supravegherea medicilor de la spitalul Militar din Bucureşti. Apropiaţii lui spun că avea probleme de respiraţie aşa că a fost dus la spital, unde a fost supus la investigaţii.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Medicii au stabilit că acesta are un edem pulmonar acut. Acesta este un diagnostic care necesită o monitorizare atentă din partea medicilor.

Nu este prima dată când Corneliu Vadim Tudor ajunge de urgenţă la spital. Preşedintele PRM suferă de câiva ani de diabet şi are probleme cu inima.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Tags: