News

Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit 73 de ani. Cadoul preferat al ”Tribunului”

Politicianul Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit luni 73 de ani. Fostul senator s-a stins din viață în 2015, al vârsta de 65 de ani.
28.11.2022 | 19:42
Corneliu Vadim Tudor ar fi implinit 73 de ani Cadoul preferat al Tribunului
Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în 2015 Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Lidia, fiica cea mare a politicianului a vorbit despre aniversările lui Vadim Tudor și despre darurile sale preferate.

Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit 73 de ani

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.

”Tribunul” își petrecea ziua de naștere alături de familie și se bucura de cadourile primite de la fiicele sale. Lidia Vadim a dezvăluit într-un interviu pentru wowbiz.ro că fostul politician și-a sărbătorit ziua de naștere doar o singură dată, în 2004.

ADVERTISEMENT

„Tata și-a sărbătorit ziua de naștere o singură dată. Când a făcut 55 de ani și asta pentru că noi am insistat foarte mult. Nu îi plăcea să își sărbătorească ziua de naștere, dar îi plăcea să primească cadouri și flori.

Pentru el era foarte important să fie în mijlocul oamenilor, să îi facă să se simtă bine. El avea foarte mult umor și așa își petrecea ziua de naștere”, a declarat Lidia Vadim.

ADVERTISEMENT

Cadoul preferat al ”Tribunului”

Tânăra a mai povestit și despre ce daruri primea Corneliu Vadim Tudor de la prieteni și colaboratori, dar și ce obiect vestimentar se număra printre cadourile sale preferate.

„În fiecare an, de ziua lui, dimineața îi dădeam cadoul și practic așa ne începeam ziua. Îi plăcea foarte mult să primească cadouri. Noi îi luam parfumuri, îi luam pantofi, cravate. Îi plăcea foarte mult să primească și cravate.

ADVERTISEMENT

Primea, de la prietenii și de la colaboratori, foarte multe tablouri cu portretul lui sau obiecte decorative. Primea foarte multe cărți de ziua lui și asta îi făcea cea mai mare plăcere să primească. Nu lipseau, bine înțeles, nici florile”, a mai spus Lidia Vadim.

Fiica politicianului a dezvăluit și ce tradiție respectă familia fostului senator, în fiecare an, de ziua lui. În fiecare sâmbătă, soția și fiicele sale merg la cimitir cu lumânare și flori.

ADVERTISEMENT

„Sâmbătă am fost la cimitir, ca în fiecare sâmbătă. Astăzi, din cauza faptului că muncim, nu o să putem să mergem, dar oricum vom ajunge săptămâna aceasta. Mormântul lui întotdeauna e plin de flori. E împodobit cu Tricolorul, e foarte îngrijit”, a povestit Lidia Vadim.

ADVERTISEMENT