News

Corneliu Vadim Tudor si-a presimţit moartea. Care au fost ULTIMELE sale cuvinte

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara, in urma unui atac de cord, la 65 de ani. Desi parea plin de energie, avea probleme de sanatate pe care nu le-ar fi tratat la momentul potrivit, au declarat...
16.09.2015 | 11:58
Corneliu Vadim Tudor sia presimtit moartea Care au fost ULTIMELE sale cuvinte

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara, in urma unui atac de cord, la 65 de ani. Desi parea plin de energie, avea probleme de sanatate pe care nu le-ar fi tratat la momentul potrivit, au declarat medicii. Sotia lui, care i-a fost alaturi o viata intreaga, este convinsa ca politicianul si-a simtit sfarsitul. Cand au mers impreuna la spital, pentru ca i se facuse rau, Corneliu Vadim Tudor i-a spus ca este “ultima lui zi”.

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara, la ora 18:30, la Spitalul Militar Central. Un atac de cord masiv i-a fost fatal. Politicianul se simtea rau de trei zile. Luni, starea lui s-a agravat si a chemat ambulanta.

Sotia nu a mai asteptat si l-a urcat in masina ca sa-l duca la spital. Cum locuia aproape, Vadim a ajuns pe mana doctorilor in cateva minute.

Doina Tudor: “Ultimele lui cuvinte au fost: mama, asta este ultima mea zi, pana aici mi-a fost, fac infarct.” A fost initial un preinfarct pe care medicii l-au tratat, apoi au decis sa faca o intervenite chirurgicala si sa monteze 4 stenturi aoro coronariene.

Pacientul era stabil cand a iesit din operatie, insa, in scurt timp, a facut un infarct miocardic masiv. A fost resuscitat, dar fara succes.

“Nu s-a mai putut face nimic, pentru ca infarctul era pe o suprafata foarte mare. Doua ore au facut masaj cardiac 16 oameni, iar inima lui nu mai functiona decat 20 la suta”, a spus sotia lui.

Corneliu Vadim Tudor avea probleme cu inima de mai multa vreme, isi amintesc apropiatii.

Nicolae Banicioiu: “Stiu ca era un pacient cu vechi antecedente cardiovasculare, un diabet asociat, din ce l-am cunoscut personal si mai imi povestea.”

Tudor Ciuhodaru: “S-ar fi recomandat, in 2013, la o internare anterioara, o alta procedura terapeutica pe care nu ar fi acceptat-o si nu este exclus ca aceasta rezerva in a accepta noile rezerve terapeutice sa fi fost una dintre cauzele care ar fi generat acest deznodamant fatal.”

Pentru apropiati, moartea politicianului este o grea lovitura.

Maria Magdalena Dumitru, sora lui Vadim Tudor: “Groaznic de induirerata… A fost ceva rapid, rapid, a murit atat de repede.”

Sotia lui crede ca Vadin Tudor si-a presimtit moartea: “Inainte sa moara, cu doua zile inainte, a lasat niste poze pe biroul lui. Le-am gasit acolo”.

Trupul lui Vadim Tudor a fost depus la capela Bisericii Sf. Gheorghe cel Nou din Bucuresti. Cei care l-au apreciat, au venit sa aprinda o lumanare pentru sufletul sau.

Fiica lui Vadim, despre ultimele clipe din viata acestuia

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, spune ca acesta a sunat singur la 112 si apoi a spus ca nu mai rezista pana vine salvarea. Ca urmare, fiica sa l-a luat cu masina si in drumul spre spital s-a intalnit cu salvarea pe drum.

Tanara, in varsta de 25 de ani, declara ca tatal sau stia ca este ultima sa zi de viata: “A spus, Asta e ultima mea zi, fac infarct si azi o sa mor”. Ea marturiseste ca a avut insa speranta pana in ultima clipa, cand medicii i-au spus ca tatal ei nu mai are niciun semn vital. “Nu am vorbit niciodata despre moarte”, declara Lidia, care abia acum a aflat despre dorinta tatalui ei de a fi inmormantat la Biserica Sfantul Gheorghe Nou.

Lidia spune ca tatal ei nu se plangea de problemele sale, dar le erau cunoscute. Ea sustine si ca va duce mai departe revista tatalui ei, desi nu stie inca cum va trece peste problemele financiare.

Moment de reculegere in plenul Senatului in memoria lui Corneliu Vadim Tudor

Plenul Senatului a tinut marti, la propunerea senatorului UNPR Serban Mihailescu, un moment de reculegere in memoria lui Corneliu Vadim Tudor.

“Se impune un moment de reculegere in favoarea lui Vadim Tudor, fost senator, vicepresedinte al Senatului, candidat la presedintie, asa ca va rugam sa pastram un moment de reculegere”, a afirmat senatorul Serban Mihailescu.

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seara, la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, dupa ce in cursul zilei a fost adus in unitatea medicala pentru probleme cardiace. Biroul permanent al Senatului a decis marti ca sicriul cu trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor sa nu mai fie adus la Parlament, ci sa ramana in lacasul de cult in care se afla in prezent – Biserica Sfantul Gheorghe Nou.

Citeşte mai mult pe www.stirileprotv.ro