ADVERTISEMENT
Fotbal international

Coronavirus a oprit meciurile din campionatul Chinei! Federația a suspendat toate partidele din 2020 pe o perioadă nedeterminată

Autor: Andrei Șchiopu | 30.01.2020 | 17:50
Coronavirus a oprit meciurile din campionatul Chinei! Federația a suspendat toate partidele din 2020 pe o perioadă nedeterminată
Cosmin Olăroiu. Sursă foto: hepta.ro

Coronavirus este motivul pentru care campionatul Chinei a fost amânat de Federația Chineză de Fotbal. Competiția în care Cosmin Olăroiu trebuia să debuteze, el fiind antrenor la Jiangsu Suning, va fi amânată pe un termen nedeterminat.

ADVERTISEMENT

Coronavirus a oprim meciurile din Campionatul Chinei

Campionatul Chinei a fost amânat din cauza coronavirus și la fel s-a întâmplat și în cazul Supercupei Chinei dintre Guangzhou Evergrande și Shanghai Shenhua. Decizia îi aparține Federației Chineze de Fotbal, care a hotărât că cea mai bună soluție este aceea de a amâna campionatul pe o perioadă nedeterminată.

Inițial, decizia era luată doar la nivelul spectatorilor, ca aceștia să nu asiste la meciuri, dar partidele să se dispute. În cele din urmă s-a revenit asupra primei decizii, pentru protecția fotbaliștilor.

ADVERTISEMENT

Naționala feminină este în carantină la hotel

Naționala feminină de fotbal a Chinei este ținută în carantină la hotelul la care era cazată.

Mondialul de atletism la sală a fost amânat pentru anul 2021, în timp ce două etape la Cupa Mondială de schi alpin au fost mutate în Austria (coborâre şi superG, pe 15 şi 16 februarie, stabilite pentru Yanqing).

ADVERTISEMENT

De asemenea, cupa Chinei la golf și sporturile cu motor riscă să fie oprite din cauza virusului devastator.

  • 170 de morţi şi peste 7.700 de persoane s-au îmbolnăvit de coronavirusul ucigaș
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!