Life

Coronavirus la Acces Direct. Vulpița, Viorel și mai mulți angajați Antena 1 au simptome de COVID-19. Update

23.07.2020 | 18:45
Coronavirus la Acces Direct Vulpita Viorel si mai multi angajati Antena 1 au simptome de COVID19 Update
ADVERTISEMENT

Vulpița a creat panică la Acces Direct, după ce a acuzat dureri în zona abdominală, vărsături și febră, de când s-a întors din Blăgești. Femeia a fost plecată o săptămână și s-a întors la București cu trenul

Update 18:47. Este oficial! Antena 1, prin intermediul spynews, a recunoscut că au fost descoperite cazuri de coronavirus la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Mai multe vedete și angajați ai Antenei 1 au simptome de COVID-19, după ce, se pare că, au intrat în contact direct cu Vulpița. În plus, ediția de astăzi Acces Direct a fost înlocuită cu una înregistrată.

Coronavirus la Antena 1! Vulpița și Viorel au simptome

Potrivit wowbiz.ro, printre cei care au acuzat simptome specifice noului coronavirus, se numără și Viorel. El a fost cel care a anunțat că Vulpița nu se simte bine, încă de ieri.

ADVERTISEMENT

Starea de sănătate și problemele cu care se confruntă Vulpița au creat o adevărată panică în televiziune. Inclusiv șoferii și cameramanii sunt speriați, pentru că cei mai mulți dintre ei au intrat în contact direct cu ea.

Se pare că, dintre aceștia, doi șoferi și doi cameramani ar avea simptome specifice. De asemenea, un reporter, care a intrat în contact cu Vulpița, are și el stări specifice virusului ucigător.

ADVERTISEMENT

Ediția de astăzi Acces Direct a fost una înregistrată. În colțul imaginii, se poate vedea că este o ediție de weekend.

Acces Direct
Coronavirus la Acces Direct. Vulpița, Viorel și mai mulți angajați Antena 1 au simptome de COVID-19. sursă foto: captură Acces Direct

Vulpița a fost plecată în Vaslui, în satul natal, pentru o săptămână, deoarece voia să își vadă copilul. S-a întors în București cu trenul și de când a revenit în Capitală, a acuzat dureri abdominale mai întâi, apoi, greață și febră.

ADVERTISEMENT

După șase luni în care a locuit la București și a apărut seară de seară la Acces Direct, Vulpița a devenit un fel de vedetă pentru sătenii din Blăgești. Astfel că, Veronica Stegaru a fost luată cu asalt odată ce a ajuns acasă. Oamenii din sat au mers la ea în poartă pentru a o vedea.

Pe de altă parte, Vulpița ar fi avut ceva probleme cu tatăl ei care nu este deloc de acord cu ce fac Veronica și Viorel la București.

 

ADVERTISEMENT