News

Coronavirus la Antena 3. Moderatorul Răzvan Dumitrescu a fost testat pozitiv. Cum se simte

15.12.2020 | 19:02
Coronavirus la Antena 3 Moderatorul Razvan Dumitrescu a fost testat pozitiv Cum se simte
ADVERTISEMENT

Răzvan Dumitrescu, moderatorul emisiunii Subiectiv de la Antena 3,  a anunțat printr-un mesaj publicat marți, 15 decembrie, pe rețelele de socializare, că este infectat cu noul coronavirus.

Doar testul e pozitiv, în rest mă simt foarte bine!”, i-a asigurat acesta pe telespectatori, semn că are parte de o formă ușoară a bolii. Va trebui să lipsească, însă, de pe micul ecran, cel puțin două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu este singurul jurnalist care se află în izolare din pricina virusului. După „un necaz cu băiețelul cel mic”, Dorin Chioțea a fost testat pozitiv și va trebui să-și petreacă următoarele 14 zile la domiciliu. Sau „la pușcărie”, cum le-a mărturisit, în glumă, bineînțeles, colegilor de la matinalul difuzat de TVR 1.

Răzvan Dumitrescu are coronavirus

Dragi prieteni, un test pozitiv COVID mă va ține departe de voi cel puțin două săptămâni.

Vă anunț pe această cale că doar testul e pozitiv, în rest mă simt foarte bine! Să ne revedem sănătoși!”, a scris Răzvan Dumitrescu pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Și Dorin Chioțea a fost testat pozitiv. Cum se simte jurnalistul

Cât despre jurnalistul TVR Dorin Chioțea, ne-am bucurat să aflăm că boala nu îl pune la grea încercare, chiar dacă a rămas fără gust și miros, iar oboseala și durerile musculare au început să își facă, ușor-ușor simțită prezența, ca într-o răceală obișnuită.

Nu i-a putut răpi, însă, simțul umorului. „Sunt în formă maximă. Numai că legea spune că trebuie să stau acasă, sunt la pușcărie cum s-ar spune”, a afirmat acesta, cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

După un necaz cu băiețelul meu cel mic a urmat și testarea pozitivă și evident carantinarea. Mă simt foarte bine, din fericire am o formă ușoară de coronavirus, practic de 3-4 zile nu am nimic.

În primele 2-3 zile odată cu pierderea gustului și mirosului au fost și o oboseală și dureri musculare, dar nu foarte mari, asemănătoare cu cele pe care le poți avea într-o răceală.

ADVERTISEMENT

Am mai avut ceva dureri ușoare de cap și evident mi-a curs și nasul. Cred că am fost concomitent și puțin răcit, pentru că eu am făcut pe eroul. Sunt sensibil la frig și am ținut să arăt mai sexy la televizor”, a mai spus Dorin Chioțea.

ADVERTISEMENT