News

Coronavirus la Primăria Capitalei! Patru persoane au fost testate pozitiv

28.07.2020 | 21:35
Coronavirus la Primaria Capitalei Patru persoane au fost testate pozitiv
ADVERTISEMENT

Coronavirus la Primăria Capitalei! Nu mai puțin de patru persoane au fost testate pozitiv, toți fiind angajați la Primaria Municipiului Bucuresti.

Cele patru persoane au fost depistate pozitiv vineri, pe 24 iulie. Trebuie specifiicat că doi dintre angajati lucreaza la Directia logistică.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt acum izolati la domiciliu. Un al treilea angajat activeaza la Registratura, iar cel de-al patrulea lucrează la Directia Investitii.

Patru cazuri de COVID la PMB

Din păcate, ultimii doi sunt cazuri ceva mai grave și au fost deja internati la Spitalul Victor Babes. În același timp, ca o măsurp de precauție, toate direcțiile de mai sus au fost închise.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, s-a facut si o ancheta epidemiologica de catre DSP, iar cei care au intrat in contact cu persoanele respective sunt testati.

Conform reprezentantilor municipalitatii, primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu a intrat in contact direct cu niciunul dintre cei patru angajati.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că la inceputul saptamanii, si la primaria Sector 4 au fost depistate doua persoane cu coronavirus. În acel moment, primăria a precizat că va testa toti angajații.

Între timp, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat alte 1.151 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. Bilanţul este de 47.053 de persoane infectate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, 33 de persoane au decedat, numărul total ajungând la 2.239. Un număr de 21.135 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 13.127 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical, iar 8.008 la cerere.

”Până astăzi, 28 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 47.053 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 26.128 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 3.716 de pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.151 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, conform ultimului raport.

 

 

ADVERTISEMENT