Fotbal intern

Coronavirus loveşte fotbalul din Liga 1! FCSB – U Craiova se joacă fără spectatori

08.03.2020 | 11:25
Coronavirus loveste fotbalul din Liga 1 FCSB  U Craiova se joaca fara spectatori
ADVERTISEMENT

Răspândirea coronavirus afectează și evenimentele sportive din România. Autoritățile au interzis activitățile din țara noastră care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane, a anunțat duminică secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Asta înseamnă că derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, programat duminică, se va juca cu porțile închise.

Coronavirus afectează și fotbalul din Liga 1! FCSB – U Craiova se joacă fără spectatori

Coronavirus lovește din plin Liga 1. Cel mai așteptat meci al etapei a 2-a din play-off, FCSB – Universitatea Craiova, se va juca fără spectatori. Decizia implică toate evenimentele sportive din România.

ADVERTISEMENT

Într-o conferință de presă susținută duminică la MAI, responsabilii din minister au anunțat interzicerea activităților din România care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane.

În cazul unor activități care implică mai puțin de 1.000 de persoane, deciziile se vor lua la nivel local, pentru fiecare eveniment în parte.

ADVERTISEMENT
  • 13 cazuri de coronavirus au fost raportate în România până la această oră
  • 13.000 de persoane sunt izolate la domiciliu 

Decizia afectează și meciurile de fotbal, care se vor desfășura fără spectatori. FCSB – Craiova, un meci la care se așteptau mulți fani în tribunele Arenei Naționale, se va juca în liniște.

ADVERTISEMENT

”Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori. Se aplică regulile acestea. Știm că va produce nemulțumiri. S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ.

Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activitățile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”, a spus Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, într-o conferință de presă organizată duminică.

ADVERTISEMENT

Aceste restricții intră în vigoare de duminică, 8 martie, și sunt valabile până la data de 31 martie, când se va face o nouă evaluare, existând posibilitatea prelungirii lor ulterioare.

FCSB – Universitatea Craiova se va juca duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, cu porțile închise.

ADVERTISEMENT