ADVERTISEMENT
News

Coronavirus, prin ochii unui bolnav tratat la Matei Balș. Dezvăluirea făcută despre medici și despre cât de real este COVID-19

Autor: Alexandru Năstase | 07.09.2020 | 08:53
Coronavirus, prin ochii unui bolnav tratat la Matei Balș. Dezvăluirea făcută despre medici și despre cât de real este COVID-19
Pacientul a fost internat 25 de zile la spitalul Matei Balș. Sursa foto - facebook

Coronavirus, prin ochii unui bolnav tratat la Matei Balș pare absolut înfiorător. Este mărturia seacă a unui om care a luptat preț de 25 de zile cu boala.

ADVERTISEMENT

„Am văzut de pe geamul salonului mașini mortuare care veneau să ridice morții, dar și oameni bucuroși că pleacă sănătoși acasă.

„După 25 de zile în spital, 9 teste pozitive, al 10-lea test negativ și analiza din sânge care conține anticorpi Covid 19.

ADVERTISEMENT

Povestea unui fost pacient de COVID-19

După o perioadă lungă și grea de spitalizare, am reușit cu ajutorul d-nei doctor Monica Cialma și personalui medical de la Spitalul Victor Babeș, care, pentru profesionalism și omenia aratată, merită toate mulțumirile din lume, să scap de acest virus. Virus care EXISTĂ și nu m-a plătit nimeni să spun asta, ba chiar aș fi plătit eu doar să scap de el”,  a scris fostul pacient.

Bărbatul spune că nu știe de unde a luat virusul, dar se declară bucuros că nimeni din familie sau dintre cunoscuți nu a fost infectat.

ADVERTISEMENT

„Boala a debutat cu o săptămână înainte de internare, cu frisoane, cu temperatură și o stare de slăbiciune dar…, nu credeam că mi se poate întâmpla mie…

M-am hotărât să merg la urgențe, acolo printre alte analize, mi-au făcut și testul Covid, care, după 24 de ore de izolare a ieșit POZITIV!!!

ADVERTISEMENT

La început, a fost un șoc, până la 57 de ani nu am stat internat în spital nici măcar o oră, nu am nicio altă boală cronică am o viață sănătoasă și totuși m-am infectat.

De câteva luni, auzim o mulțime de lucruri, grave sau mai puțin grave, adevărate sau mai puțin adevărate despre Covid19, dar atunci când ajungi să te infectezi tu, simți…diferit.Oare ce se va întâmpla …?!”, a mai spus fostul pacient.

ADVERTISEMENT

Culmea, pacientul spune că nu a avut o formă gravă a bolii, dar lucrurile n-au fost deloc ușoare. „Am avut colegi de salon, (am stat în două saloane și am avut opt colegi), care au făcut forme urâte, cu insufiență respiratorie, tuse, temperatură, dar și alții care nu au avut probleme. 

Am văzut doar ochii blânzi ai doctorilor și ai asistentelor, cărora aș fi vrut să le strâng mâna, drept mulțumire, și am simțit că am mulți prieteni care sunt alături de mine, cărora le mulțumesc”, și-a încheiat postarea bărbatul.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!