Fotbal international

Coronavirusul afectează și International Champions Cup! Turneul din vară nu va mai avea meciuri în Asia

03.03.2020 | 08:29
Coronavirusul afecteaza si International Champions Cup Turneul din vara nu va mai avea meciuri in Asia
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus care a lovit întreaga lume afectează și International Champions Cup, turneul amical din vară în care participă cele mai puternice formații de pe glob.

Coronavirusul afectează și International Champions Cup

Marile cluburi ale Europei participă în fiecare vară la turneul amical International Champions Cup, dar în 2020 competiția va fi afectată considerabil de epidemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului foxsports.com.au, organizatorii se gândesc serios ca partidele să nu se mai țină în Asia și să aibă loc doar în Europa, America de Nord și Australia.

”Asia rămâne o componentă cheie a strategiei noastre”

”Sănătatea și siguranța fanilor, cluburilor, jucătorilor, personalului și partenerilor sunt prioritatea noastră. Asia rămâne o componentă cheie a strategiei noastre globale de creștere și așteptăm cu nerăbdare să găzduim meciuri pe piață în viitorul apropiat”, a declarat un purtător de cuvânt al firmei care organizează turneul.

ADVERTISEMENT

Mai multe evenimente sportive din Asia au fost deja anulate sau amânate din cauza coronavirusului, în timp ce există temeri cu privire la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară și, eventual, chiar la Euro 2020.

Celulă de criză în fotbalul românesc

Și țara noastră este afectată de epidemia de coronavirus, Federația Română de Haltere anunțând anularea Campionatelor Mondiale de juniori de la București, care ar fi trebuit să se desfășoare între 14 și 21 martie.

ADVERTISEMENT

LPF a convocat o celulă de criză din care mai fac parte reprezentați ai FRF și ai televiziunilor și care, zilele acestea, urmează să decidă un plan de măsuri, dacă epidemia de coronavirus se extinde în România.

Dinamo – PSG la handbal masculin ar putea să nu se joace

Returul „dublei” manșe dintre Dinamo și PSG din optimile Ligii Campionilor la handbal masculin, programat la Paris în ultima săptămână din martie,  s-ar putea juca fără spectatori, după ce Guvernul Francez a luat măsuri speciale de precauție împotriva coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, din informaţiile FANATIK, oficialii lui Dinamo au fost informaţi de către EHF că dacă epidemia de coronavirus continuă să se extindă, meciurile din Liga Campionilor la handbal  ar putea fi amânate sau chiar anulate.

ADVERTISEMENT
Tags: