News

Coronavirusul dispare în 70 de zile, indiferent de măsurile luate! Anunț oficial al unui cercetător israelian

27.04.2020 | 12:42
Coronavirusul dispare in 70 de zile indiferent de masurile luate Anunt oficial al unui cercetator israelian
ADVERTISEMENT

Coronavirusul dispare în 70 de zile, indiferent de măsurile luate! Aceasta este concluzia la care a ajuns cercetătorul israelian Isaac Ben-Israel.

Coronavirusul dispare în 70 de zile, indiferent de măsurile luate!

Medicul susține că a realizat o analiză amplă prin care vrea să dovedească faptul că noul coronavirus evoluează la fel, indiferent de măsurile aplicate și că după 7o de zile dispare.

ADVERTISEMENT

Analiza cercetătorului vine într-un moment în care, în întreaga lume se caută o soluție pentru a împiedica răspândirea virusului.

Anunț oficial al unui cercetător israelian

Profesorul din Israel spune că indiferent de eforturi, rezultatul va fi acelaşi: boala se auto-limitează şi în mare parte dispare după 70 de zile, cu sau fără intervenţii.

ADVERTISEMENT

Trebuie specificat că profesorul Isaac Ben-Israel este şeful programului de studii de securitate la Universitatea Tel Aviv.

Mai mult de atât, acesta ocupă și funcția de preşedintele al Consiliului Naţional pentru Cercetare şi Dezvoltare. Cercetătorul spune că noul coronavirus atinge maximele la 40 de zile după apariţia într-o comunitate.

ADVERTISEMENT

După această zi, situația se mai relaxează și puterea virusului începe să scadă rapid. „Graficul infecţiilor zilnice, ca procent din numărul acumulat de infecţii, începe de la aproximativ 30%, dar scade la 10% după şase săptămâni şi, în cele din urmă, atinge un prag de sub 5% o săptămână mai târziu”, a transmis acesta

 „Analiza noastră arată că acesta este un model constant în toate ţările. În mod surprinzător, acest model este comun pentru ţările care au impus restricţii severe (…)

ADVERTISEMENT

(…)inclusiv blocarea economiei, precum şi în ţările care au implementat o politică mult mai indulgentă şi au continuat viaţa în mod obişnuit”, a mai spus acesta.

Cu toate acestea, teoria lui Ben-Israel nu poate fi confirmată sau infirmată.

 

 

ADVERTISEMENT