Sport

Coș senzațional în El Clasico din Euroliga! În ultima secundă un jucător a marcat cu o aruncare de la un coș la celălalt! Video

14.12.2018 | 08:22
Cos senzational in El Clasico din Euroliga In ultima secunda un jucator a marcat cu o aruncare de la un cos la celalalt Video

Facundo Campazzo este omul momentului în Euroliga de baschet. Argentinianul de la Real Madrid a fost eroul serii în El Clasico din baschet. Împotriva Barcelonei, Campazzo a reușit un coș fabulos aproape de sub panoul său, adică o aruncare de 27 de metri. Jucătorul lui Real Madrid a aruncat în ultima secundă din sfertul 2 și a reușit să ducă scorul la 53-30 cu reușita sa de senzație.

Real Madrid a spulberat-o pe Barcelona în Euroliga. Echipa antrenată de Pablo Laso a fost net superioară rivalei pe care a pus-o la respect încă din sfertul 2. Diferența de 23 de puncte de la pauză s-a menținut până în ultimul sfert, pentru ca la final, aceasta să ajungă la 27 de puncte. S-a terminat Real Madrid – Barcelona 92 – 65.

#7DAYSMagicMoment: Real Madrid

CAMPAZZO!! ?He beats the ? all the way from ??!

Gepostet von Turkish Airlines EuroLeague am Donnerstag, 13. Dezember 2018

Facundo Campazzo a marcat un coș senzațional în Euroliga de baschet, în partida Real Madrid – Barcelona. În urmă cu două săptămâni marcase aproape la fel.

Coșul senzațional marcat de Facu Campazzo la finalul sfertului 2 a fost fabulos, dar argentinianul de la Real Madrid nu este la prima reușită de acest gen. Tot într-o partidă de Euroliga a mai făcut o demonstrație, pe 29 noiembrie într-un meci cu ȚSKA Moscova. Atunci Campazzo a marcat tot de la mare depărtare, în ultima secundă din primul sfert, dar cu ceva mai mult noroc.

Jucătorii lui Real Madrid sunt speciliști la coșuri de la mare distanță marcate în ultima secundă. Fix în urmă cu un an, tot în Euroliga, un alt baschetbalist al Realului făcea senzație cu o reușită identică cu cea a lui Campazzo, și asta tot într-un meci cu Barcelona. Slovenul Luka Doncic, ajuns acum mare star în NBA, la Dallas Mavericks, reușea o minunăție de aruncare, de sub panoul propriu. “Luka Doncic cu o aruncare aproape de la Ljubljana”,  a titrat atunci site-ul oficial al Euroligii.

  • 2 este locul ocupat de Real Madrid în Euroligă după 12 etape