Fotbal international

Cosenza nu-l mai vrea pe Adrian Petre. Ar putea reveni la FCSB

14.01.2021 | 10:02
Cosenza nu-l mai vrea pe Adrian Petre. Ar putea reveni la FCSB
Atacantul Adrian Petre nu mai este dorit la formația Cosenza, italienii dorind să-i întrerupă deja împrumutul, ceea ce ar însemna că jucătorul va reveni la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Atacantul Adrian Petre nu mai este dorit la formația Cosenza, italienii dorind să-i întrerupă deja împrumutul, ceea ce ar însemna că jucătorul va reveni la FCSB.

După opt luni extrem de modeste la formația bucureșteană, internaționalul de tineret a plecat împrumut la Cosenza la începutul lunii octombrie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Însă românul nu a reușit să se impună nici în Serie B, fiind folosit sporadic la noua sa formație și italienii vor să renunțe la el după doar trei luni și jumătate.

Adrian Petre e pe făraș la Cosenza și s-ar putea întoarce la FCSB

Adrian Petre nu a marcat niciun gol în cele nouă meciuri jucate pentru Cosenza, iar presa italiană anunță că atacantul nu mai are niciun viitor la formația din Serie B și va reveni la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Nu mai are rost să ne ascundem, Borrelli, Petre și Gliozzi au fost o deziluzie și nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Primii doi vor pleca cu siguranță”, anunță site-ul cosenzapost.it.

Astfel, dacă italienii de la Cosenza vor decide să încheie contractul de împrumut al lui Adrian Petre, valabil până la finalul actualului sezon, atunci atacantul în vârstă de 22 de ani va reveni la FCSB, el nemaiavând dreptul să joace în această stagiune la o a treia echipă.

Internaționalul român de tineret mai are contract cu FCSB până în 2024, fiind cumpărat de Gigi Becali de la Esbjerg pentru 500.000 de euro. Finanțatorul roș-albaștrilor a încercat să-l vândă anul trecut pentru 300.000 de euro, dar în cele din urmă a acceptat împrumutul la Cosenza.

ADVERTISEMENT

De curând, Adrian Petre și-a deschis un canal de YouTube, acolo unde a dialogat cu fanii săi și a explicat de ce nu a reușit în tricoul celor de la FCSB. Atacantul a menționat că nu regretă faptul că a ales să se transfere la gruparea roș-albastră.

În vârstă de 22 de ani, Adrian Petre a pierdut lotul naționalei de tineret din cauza prestațiilor modeste de la FCSB și a faptului că în ultima perioadă a jucat foarte puțin după împrumutul la Cosenza.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 10,00 este cota pentru „peste 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri