Sport

Coșmar fără sfârșit pentru Koljic! S-a rupt din nou, în meciul cu Voluntari

Bosniacul Elvir Koljic s-a accidentat din nou. Atacantul Universității Craiova a rezistat doar 25 de minute pe teren în meciul cu FC Voluntari.
09.08.2021 | 22:19
Cosmar fara sfarsit pentru Koljic Sa rupt din nou in meciul cu Voluntari
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic este cel mai ghinionist fotbalist al Universității Craiova. Seria nefastă a accidentărilor continuă să-l urmărească.

După accidentarea horror din toamna anului trecut, bosniacul nu a mai revenit la forma inițială. Acum s-a accidenta din nou și nu se știe pentru câtă vreme va fi, din nou, indisponibil.

ADVERTISEMENT

Koljic a simțit din nou dureri la piciorul operat

În minutul 25 al partidei dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari, antrenorul gazdelor Laurențiu Reghecampf s-a văzut nevoit să efectueze prima înlocuire.

Atacantul Elvir Koljic a făcut semn staff-ului tehnic că are nevoie de îngrijiri medicală și că nu mai poate continua. Fotbalistul a părăsit terenul șchiopătând.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, bosniacul a simțit dureri puternice la piciorul operat în toamna anului trecut când a suferit o fractură de peroneu, în timpul meciului cu Poli Iași.

Mai bine de trei luni a fost nevoit internaționalul din Bosnia și Herțegovina să se antreneze separat după teribila accidentare din etapa a 6-a a campionatului trecut.

ADVERTISEMENT

Măcinat de accidentări și de complexe mentale

Elvir Koljic era un obișnuit al acțiunilor echipe naționale a Bosniei și Herțegovinei, înainte să se accidenteze.

Însă, în etapa a 6-a a din sezonul trecut jucătorul oltenilor a fost lovit extrem de grav de fundașul Ovidiu Mihalache, de la Poli Iași, și a urlat de durere în momentul căzăturii.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost transportat de urgență la spital unde a fost operat. A revenit alături de prima echipă a Universității Craiova în luna februarie a acestui an. Evoluțiile lui nu am mai fost însă la nivelul celor dinaintea accidentării.

Chiar înaintea meciului cu FC Voluntari, directorul de imagine Gică Craioveanu spunea că fotbalistul este într-o situație extrem de delicată, din cauză că mental nu pare să fi depășit momentul accidentării din octombrie anul trecut.

55 de meciuri și 26 de goluri a adunat Elvir Koljic în tricoul Universității Craiova


  • P) Cota BETANO pentru CS Mioveni – Universitatea Craiova: 2,55 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT