Gardoş anunţă în cît timp va reveni pe teren! ”E frustrant să fiu accidentat”

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
29/07/2016, 18:59
Gardoş anunţă în cît timp va reveni pe teren! ”E frustrant să fiu accidentat”

UPDATE 29.07.2016, ora 19:20. Florin Gardoş a vorbit despre noua sa accidentare, suferită zilele trecute: „Mulţi dintre voi m-aţi întrebat de ce nu am jucat în meciurile de pregătire. Din cauza unor probleme medicale la spate, nu am facut deplasarea cu echipa pentru turneul din Olanda. E frustrant să fiu accidentat din nou, dar nu e nimic grav, probabil voi reveni în câteva săptămâni”, a spus Gardoş pe Facebook.


Ghinioanele se ţin lanţ de Florin Gardoş. Fundaşul a revenit după accidentarea care l-a ţinut departe un an de teren, însă după cîteva antrenamente s-a reaccidentat. Românul nu a fost inclus în lot pentru miniturneul din Olanda unde va participa Southampton. 

El se va recupera la baza “sfinţilor” şi speră să îşi revină pînă la startul noului sezon de Premier League, care va începe pe data de 13 august.

Gardoş s-a accidentat în iulie 2015 într-un meci amical şi a fost out pentru restul sezonului. Fundaşul a fost transferat în vara anului 2014 de Southampton pentru 6,8 milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×