Gardoş anunţă în cît timp va reveni pe teren! ”E frustrant să fiu accidentat”

UPDATE 29.07.2016, ora 19:20. Florin Gardoş a vorbit despre noua sa accidentare, suferită zilele trecute: „Mulţi dintre voi m-aţi întrebat de ce nu am jucat în meciurile de pregătire. Din cauza unor probleme medicale la spate, nu am facut deplasarea cu echipa pentru turneul din Olanda. E frustrant să fiu accidentat din nou, dar nu e nimic grav, probabil voi reveni în câteva săptămâni”, a spus Gardoş pe Facebook.


Ghinioanele se ţin lanţ de Florin Gardoş. Fundaşul a revenit după accidentarea care l-a ţinut departe un an de teren, însă după cîteva antrenamente s-a reaccidentat. Românul nu a fost inclus în lot pentru miniturneul din Olanda unde va participa Southampton. 

El se va recupera la baza "sfinţilor" şi speră să îşi revină pînă la startul noului sezon de Premier League, care va începe pe data de 13 august.

Gardoş s-a accidentat în iulie 2015 într-un meci amical şi a fost out pentru restul sezonului. Fundaşul a fost transferat în vara anului 2014 de Southampton pentru 6,8 milioane de euro.