Fotbal intern

Coșmar pentru Gheorghe Mulțescu înainte de meciul cu CFR Cluj. Lista indisponibililor de la Dinamo

05.04.2021 | 10:20
Coșmar pentru Gheorghe Mulțescu înainte de meciul cu CFR Cluj. Lista indisponibililor de la Dinamo
Coșmar pentru Gheorghe Mulțescu înainte de meciul cu CFR Cluj. Lista indisponibililor de la Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mulțescu are mari probleme de lot înainte de meciul cu CFR Cluj, lista indisponibililor mărindu-se și mai mult după pauza competițională.

CFR Cluj – Dinamo se joacă luni seară de la ora 20:30 pe stadionul din Gruia, iar „câinii” au nevoie disperată de victorie, mai ales după ce Hermannstadt a reușit să îi învingă pe cei de la FC Argeș și s-au apropiat la doar un punct.

CFR și Dinamo sunt cele mai lovite echipe de COVID-19 din Casa Pariurilor Liga 1, Edi Iordănescu având și el probleme de lot, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Dinamo are nu mai puțin de șase absenți cu CFR Cluj

Gigi Mulțescu va avea mari bătăi de cap în alegerea primului unsprezece la meciul împotriva campioanei României, după ultimele vești de la echipă.

După ce Mihai Eșanu s-a accidentat la EURO U21 și Nepomuceno s-a accidentat la echipa națională, iar Magaye Gueye este suspendat după ce a picat testul antidoping, antrenorul „câinilor” a primit o nouă lovitură: Steliano Filip și Andrei Radu având și ei probleme medicale. Dacă Filip era deja accidentat și nu a putut fi recuperat, fundașul stânga de 24 de ani a răcit, iar cei din staff nu vor să riște nimic, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Vlad Achim nu a reușit să se pună la punct cu pregătirea după ce a fost infectat cu coronavirus și nu intră în planurile „SMURD-ului” pentru meciul cu CFR Cluj, în timp ce Ionuț Șerban e operat și va lipsi și el în următoarele șase luni.

Revenirea lui Adam Nemec, singura veste bună pentru Gigi Mulțescu

Singura veste bună pentru Gigi Mulțescu e mult așteptata revenire a atacantului slovac, Adam Nemec, care are șanse mari să joace din nou după ce a lipsit din cauza unei accidentări, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Despre absența lui Adam Nemec s-a vorbit poate cel mai mult, mai ales că Dinamo a suferit foarte mult în atac în ultimele etape din Casa Pariurilor Liga 1. În ultimele cinci etape, „câinii” au marcat doar două goluri, ceea ce spune multe despre problemele din atacul lui Dinamo.

Pe de altă parte, căpitanul Ante Puljic s-a antrenat și el normal și ar putea fi de asemenea pe teren în meciul împotriva ardelenilor, iar managerul sportiv al lui Dinamo a declarat pentru site-ul nostru în cazul său cel mai probabil a fost o eroare de testare, în timp ce Paul Anton s-a antrenat normal și ar putea intra și el împotriva echipei lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta Dinamo împotriva lui CFR Cluj

  • Eșanu – Ehmann, Grigore, Puljic – Sorescu, Anton, Răuță, Radu – Moldoveanu, Nemec, Fabbrini
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri