Sport

Coșmar pentru Joachim Andersen, fundașul lui Crystal Palace. A primit sute de amenințări cu moartea după ce a provocat eliminarea lui Darwin Nunez

Joachim Andersen, fundașul central al lui Crystal Palace, a avut o noapte albă după ce a provocat eliminarea lui Darwin Nunez, chiar la debutul pe Anfield.
16.08.2022 | 17:29
Cosmar pentru Joachim Andersen fundasul lui Crystal Palace A primit sute de amenintari cu moartea dupa ce a provocat eliminarea lui Darwin Nunez
Joachim Andersen e evaluat la 25 de milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Scandal-monstru în Anglia după meciul dintre Liverpool și Crystal Palace, încheiat la egalitate, scor 1-1. „Cormoranii” au rămas în zece oameni din minutul 57, după eliminarea lui Nunez.

Joachim Andersen, sute de amenințări cu moartea după conflictul cu Darwin Nunez

Stoperul de 26 de ani trăiește un coșmar după ce Darwin Nunez a fost eliminat la debutul pe Anfield Road. Pagina de Instagram a fotbalistului a fost bombardată cu mesaje către fanii lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Joachim Andersen a cerut intervenția celor de la Premier League și Instagram, exasperat de cele aproximativ 400 de mesaje de amenințare primite pe toate canalele sociale.

Atacantul de 23 de ani al lui Liverpool nu a mai suportat șicanele lui Andersen și l-a lovit cu capul în gură pe fundașul lui Crystal Palace, iar acesta a accentuat legătura și a căzut ca „mitraliat” pe gazon.

ADVERTISEMENT

Ce amenințări a primit Joachim Andersen: „Te voi ucide. Pe tine și familia ta. Vezi tu. Vei muri”

Joachim Andersen nu a putut suporta valul de ură și amenințările primite și cere ca autoritățile abilitate să ia măsuri. Iată doar o parte dintre mesajele șocante primite de jucătorul lui Crystal Palace după meciul cu Liverpool.

„Trișorule, meriți să ai maxilarul rupt. Fetițo, sper să îți fracturezi glezna și să stai pe bară pentru tot restul sezonului”.

ADVERTISEMENT

„Ești o rușine nenorocită! Un dur care plonjează pe gazon, sper că se prăbuși avionul cu tine pe drumul de întoarcere la Londra”. 

„Sper să ai o viață lungă plină de suferință tu și toată familia ta”, / „Te voi ucide. Pe tine și familia ta. Vezi tu. Vei muri”, au fost câteva dintre mesajele șocante primite de jucătorul lui Crystal Palace și pe care le-a făcut publice.

ADVERTISEMENT

Darwin Nunez a avut un debut excelent la Liverpool și a reușit un gol și un assist în primele două meciuri. Cel mai probabil, atacantul uruguaian va primi minim două etape de suspendare.

Liverpool a reușit să egaleze imediat după eliminarea lui Nunez, în echipa lui Jurgen Klopp nu a mai forța să câștige meciul în zece oameni și rămâne fără victorie în primele două etape din Premier League.

ADVERTISEMENT
Tags: