Sport

Va rata Kylian Mbappe meciul PSG – Bayern din Liga Campionilor? Bavarezii cred că francezii joacă la cacealma: „Va fi pe teren!”

Kylian Mbappe s-a accidentat, iar verdictul medicilor este crunt. Starul francezilor va rata primul meci din Champions League cu Bayern. Antrenorul bavarezilor este de altă părere.
03.02.2023 | 19:43
Va rata Kylian Mbappe meciul PSG  Bayern din Liga Campionilor Bavarezii cred ca francezii joaca la cacealma Va fi pe teren
Antrenorul lui Bayern Munchen este convins că Mbappe va juca în manșa tur din optimile Champions League. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
03-02-2023
17:52

Julian Nagelsmann nu o crede pe PSG: „Mbappe va fi pe teren”

Kylian Mbappe s-a accidentat în ultimul meci al lui PSG contra lui Montpellier, scor 3-1 și va rata manșa tur din Champions League contra lui Bayern Munchen. 

Superstarul francez s-a accidentat la coapsa piciorului stâng după o intrate hotărâtă a lui Leo Leroy. Conform informațiilor anunțate de campioana Franței, Kylian Mbappe va absenta trei săptămâni și va rata, printre alte meciuri, disputa din manșa tur a optimilor Champions League PSG – Bayern Munchen, 14 februarie, ora 22:00. 

În ciuda verdictului dat de PSG, Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va lipsi împotriva lui Bayern Munchen, ci strategia este de a-i face pe nemți să o lase mai moale.

„Nu cred că nu va juca. Nu știu ce are, dar eu cred că va fi pe teren. Ce scrie pe site-ul clubului este destul de vag. Dacă nu este vorba despre o ruptură, nu îmi pot imagina că va rata meciul, dar nu știu. Voi pregăti partida ca și cum Mbappe va juca”, a declarat Julian Nagelsmann, potrivit rfi.fr.

Totodată, campioana Germaniei se confruntă cu probleme de lot înaintea duelului cu parizienii. Julian Nagelsmann nu se va putea baza pe Manuel Neuer, pe Noussair Mazraoui și pe Lucas Hernandez, toți accidentați. 

Deși a revenit la antrenamente, Sadio Mane nu se află în formă deplină pentru meciul cu PSG. „Îl așteptăm pe teren la mijlocul sau la finalul lunii februarie. Arată bine și nu mai are dureri, însă va rata meciul din tur cu PSG”, a declarat Nagelsmann.

02-02-2023
16:45

Kylian Mbappe, verdict crunt! Ratează meciul cu Bayern

Kylian Mbappe a suferit o accidentare la coapsă în meciul câştigat de PSG pe terenul lui Montpellier cu 3-1. Starul francezilor a primit un verdict dur din partea medicilor. El va lipsi următoarele trei săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata primul duel cu Bayern, din optimile Champions League, programat pe data de 14 februarie. 

PSG încearcă să pună capăt seriei mai puțin bune pe care o traversează în Ligue 1 în meciul din deplasare cu Montpellier. Kylian Mbappe, superstarul campioanei Franței, a ratat două lovituri de pedeapsă în startul partidei.

Kylian Mbappe a ratat două penalty-uri în startul partidei Montpellier – PSG

PSG a obținut doar o victorie în cele patru meciuri din acest an în Ligue 1. Echipa lui Christophe Galtier a remizat în ultimul meci, scor 1-1 cu Reims, iar Marseille și Lens s-au apropiat în fruntea clasamentului din Franța.

Parizienii au avut șansa să-și facă viața ușoară cu Montpellier încă din startul partidei. La o fază fixă, Sergio Ramos a fost ținut în careu de Christopher Jullien. Fundașul gazdelor a văzut cartonașul galben, iar „centralul” partidei a dictat lovitură de pedeapsă.

Kylian Mbappe a luat mingea și a executat, însă a fost ghicit de Lecomte care a respins în lateral după un șut în colțul din stânga al porții. Jeremie Pinard nu a fost de acord cu poziția portarului lui Montpellier care a plecat prea devreme, iar lovitura s-a repetat.

Kylian Mbappe a părăsit terenul accidentat

Atacantul lui PSG a repetat execuția, însă deznodământul a fost același. Deși a lovit mai bine, mingea a fost deviată de Lecomte în bară. Spre norocul francezului, mingea i-a revenit, însă a trimis mult peste poartă.

Seara neagră a continuat pentru fotbalistul lui PSG. În minutul 21, s-a prăbușit pe gazon și a solicitat intervenția medicilor. Golgheterul Cupei Mondiale din Qatar a acuzat dureri la coapsa piciorului stâng după un contact cu mijlocașul gazdelor, Leo Leroy.

În cele din urmă, Mbappe a fost înlocuit de Huko Ekitike. Rămâne de văzut cât de gravă este accidentarea atacantului francez, în condițiile în care, în mai puțin de două săptămâni campioana Franței o înfruntă pe Bayern Munchen în optimile de finală ale UEFA Champions League.

Sergio Ramos a ieșit, de asemenea, accidentat

Sergio Ramos a ieșit accidentat în minutul 31 al meciului cu Montpellier. Fundașul central s-a lovit cap în cap cu un fundaș advers și în cele din urmă a părăsit terenul ușor dezorientat, fiind înlocuit de Renato Sanches.

Problemele de lot ale lui PSG nu se termină aici. Neymar, accidentat, nu face parte din lotul lui Christophe Galtier pentru partida cu Montpellier. Totodată, Kimpembe și Mukiele sunt indisponibili din cauza unor accidentări, în timp ce Veratti a fost suspendat pentru această partidă.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,25 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Toulouse.