Fotbal international

Coșmar pentru Laurențiu Reghecampf în în Emirate! Echipa sa a primit zece goluri în cinci zile

16.03.2019 | 21:51
Cosmar pentru Laurentiu Reghecampf in in Emirate Echipa sa a primit zece goluri in cinci zile

După ce a pierdut cu 0-5 în Liga Campionilor Asiei, echipa lui Laurențiu Reghecampf a suferit o nouă umilință, de această dată în semifinalele Cupei Președintelui. Al Wasl a fost învinsă cu 1-5 pe teren propriu de Al Ahli Dubai și a ratat astfel prezența în finală. 

Coșmar pentru Laurențiu Reghecampf în în Emirate

Interesant este că Al Wasl a fost cea care a deschis scorul în meci prin golul lui Canedo, din penalty, în minutul 23. Al Ahli a egalat chiar înainte de pauză, în minutul 45+3, iar apoi s-a dezlănțuit în partea secundă, când a marcat de alte patru ori.

Dacă în această competiție nu mai are nicio șansă, Al Wasl stă decent în Liga Campionilor Asiei. În ciuda eșecului cu 0-5 suferit în Irak, echipa lui Reghecampf are trei puncte grație victoriei din prima etapă. Primele două clasate au fiecare cât patru puncte.

Reghecampf are probleme in Emirate dupa doua infrangeri in care echipa sa a primit nu mai putin de zece goluri
Reghecampf are probleme in Emirate dupa doua infrangeri in care echipa sa a primit nu mai putin de zece goluri

Cu trei victorii în ultimele patru etape, Al Wasl s-a îndepărtat de zona retrogradării, urcând pe locul 10, cu 20 de puncte. Al Wasl are în acest moment un avans de opt puncte față de zona retrogradabilă.

Reghecampf a cucerit trei trofee ca antrenor în zona arabă, toate cu Al Wahda, formație de care s-a despărțit în această iarnă din cauza rezultatelor nefavorabile, dar și a unui conflict cu șefii clubului. Antrenorul a luat campionatul în Emirate cu Al Wahda, cucerind totodată și două Supercupe.

Laurențiu Reghecampf a fost numit în 2013 antrenorul român al anului datorită performanțelor reușite cu FCSB. Reghecampf câștiga în acel an titlu și Supercupa Româniie, ajungând totodată în primăvarea europeană. În total, Reghecampf a cucerit șapte trofee în cariera de antrenor, pregătindu-le în străinătate pe Al Hilal, Litex Lovech, Al Wahda și Al Wasl.