Coşmar pentru stelişti? Haţegan, arbitru la derby-ul CFR-FCSB

hategan, cfr-steaua, arbitru cfr steaua

CFR-FCSB va fi primul meci de foc din acest play-off. Tocmai de aceea Comisia Centrală de Arbitri se gândeşte să îl trimită la Cluj pe Ovidiu Haţegan.

Ovidiu Haţegan este, teoretic, cel mai valoros arbitru român. El face parte din cea mai înaltă categorie UEFA, dar pe plan intern s-a făcut de râs în acest început de an. Haţegan a comis mai multe erori la Dinamo - U Craiova 2-2, când nu le-a dat oaspeţilor două penalty-uri şi nici nu l-a eliminat pe Monroy. 

Pe lângă Dinamo-Craiova, Haţegan a mai arbitrat Poli Iaşi - Viitorul 0-1, dar şi patru partide internaţionale: două în Orientul Mijlociu, partida de Champions League dintre Bayern Munchen şi Beşiktaş (5-0) şi Leipzig - Zenit Sankt Petersburg, scor 2-1. 

Arbitru cu ghinion pentru FCSB

În ultimele cinci partide cu el la mijloc, FCSB are o singură victorie, un 2-1 la Craiova. În rest steliştii au mai suferit trei înfrângeri, două cu Dinamo (1-3, 1-2) şi una cu Viitorul (1-3) şi au mai scos un egal la Cluj, cu CFR, scor 1-1. Pentru clujeni, Haţegan a adus mai mult noroc. Pe lângă egalul cu FCSB, CFR a reuşit cu el la centru 3 victorii în ultimele patru partide: 2-1 cu Chiajna, 2-1 cu Poli Iaşi şi 2-0 cu Dinamo.

În afara lui Haţegan, Vassaras nu îl mai are la dispoziţie decât pe Sebastian Colţescu. Asta pentru că Horaţiu Feşnic e din Cluj, Găman e fratele fundaşului central al Stelei, Istvan Kovacs a arbitrat-o în ultima etapă pe Steaua, Marius Avram e suspendat iar Radu Petrescu tocmai a fost operat pe creier.