Coşmar pentru stelişti? Haţegan, arbitru la derby-ul CFR-FCSB

Eduard Popa   
in Stiri sportive
13/03/2018, 09:08
Coşmar pentru stelişti? Haţegan, arbitru la derby-ul CFR-FCSB

Ovidiu Haţegan este, teoretic, cel mai valoros arbitru român. El face parte din cea mai înaltă categorie UEFA, dar pe plan intern s-a făcut de râs în acest început de an. Haţegan a comis mai multe erori la Dinamo – U Craiova 2-2, când nu le-a dat oaspeţilor două penalty-uri şi nici nu l-a eliminat pe Monroy. 

Pe lângă Dinamo-Craiova, Haţegan a mai arbitrat Poli Iaşi – Viitorul 0-1, dar şi patru partide internaţionale: două în Orientul Mijlociu, partida de Champions League dintre Bayern Munchen şi Beşiktaş (5-0) şi Leipzig – Zenit Sankt Petersburg, scor 2-1. 

Arbitru cu ghinion pentru FCSB

În ultimele cinci partide cu el la mijloc, FCSB are o singură victorie, un 2-1 la Craiova. În rest steliştii au mai suferit trei înfrângeri, două cu Dinamo (1-3, 1-2) şi una cu Viitorul (1-3) şi au mai scos un egal la Cluj, cu CFR, scor 1-1. Pentru clujeni, Haţegan a adus mai mult noroc. Pe lângă egalul cu FCSB, CFR a reuşit cu el la centru 3 victorii în ultimele patru partide: 2-1 cu Chiajna, 2-1 cu Poli Iaşi şi 2-0 cu Dinamo.

În afara lui Haţegan, Vassaras nu îl mai are la dispoziţie decât pe Sebastian Colţescu. Asta pentru că Horaţiu Feşnic e din Cluj, Găman e fratele fundaşului central al Stelei, Istvan Kovacs a arbitrat-o în ultima etapă pe Steaua, Marius Avram e suspendat iar Radu Petrescu tocmai a fost operat pe creier. 

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×