Fotbal intern

Coșmarul lui FCSB s-a înscris în programul DDB: „Sunt mândru să fiu alături de voi”

26.12.2020 | 23:42
Cosmarul lui FCSB sa inscris in programul DDB Sunt mandru sa fiu alaturi de voi
ADVERTISEMENT

Coșmarul lui FCSB din Cupa UEFA, Massimo Maccarone s-a înscris în programul DDB, declarându-se mândru că s-a alăturat proiectului alături de fanii lui Dinamo.

Italianul Maccarone a înscris o dublă pentru englezi în returul semifinalei UEFA, golul 4 și cel care semnifica eliminarea echipei din România, fiind marcat în prelungirile partidei.

ADVERTISEMENT

Middlesbrough a produs un adevărat șoc atunci, calificându-se în finală în detrimentul echipei românești, după ce aceasta a condus cu 3-0 la general.

Coșmarul lui FCSB s-a înscris în programul DDB: „Sunt mândru să fiu alături de voi”

Italianul care a frânt inimile suporterilor roș-albaștri în 2006, atunci când și-a ajutat echipa să revină de la 0-3 la general și să se califice în mod incredibil în finala Cupei UEFA. El a intrat atunci în inimile suporterilor dinamoviști și rapidiști, care au celebrat eliminarea rivalilor din semifinalele unei competiții europene.

ADVERTISEMENT

14 ani mai târziu, după ce a legat relații de prietenie cu unii fani ai lui Dinamo, Maccarone a ajuns să se înscrie și în programul prin care aceștia vor să devină o parte și mai importantă din viața clubului lor. Astfel, el a devenit membru în programul DDB.

“Sunt impresionat de respectul pe care mi-l poartă suporterii lui Dinamo și vreau să știți că admirația aceasta este reciprocă. Știu de implicarea voastră pentru a salva acest club istoric. Știu că treceți printr-un moment greu. Am ales să mă alătur proiectului vostru și sunt sigur că Dinamo se va salva cu asemenea suporteri.

ADVERTISEMENT

Îmi face plăcere să știu că nu ați uitat de bucuria pe care v-am făcut-o, vouă și multor români, în 2006. Am fost introdus în teren când eram conduși cu 2-0 și țin minte că mi-am spus că trebuie să joc câinește. Așa am reușit. Cum credeți că mă simt când unii italieni caută pe google să vadă cine e Maccarone, iar în România mă știe toată lumea…Abia aștept să ne vedem la București!

Acum câțiva ani am văzut coregrafia pe care ați făcut-o pentru vechii noștri prieteni. Sunt mândru să port un tricou cu imaginea acelui moment și să fac parte dintr-un proiect gândit de aceiași băieți inventivi!”, a fost mesajul lui Massimo Maccarone, distribuit de PCH.

ADVERTISEMENT

RESPECT MAXIM, MACCARONE!

”Sunt impresionat de respectul pe care mi-l poartă suporterii lui Dinamo și vreau să știți că…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Sâmbătă, 26 decembrie 2020

Mesajul PCH după gestul lui Maccarone: “Românii și Câinii nu te vor uita niciodată”

Suporterii dinamoviști nu i-au rămas datori lui Massimo Maccarone și i-au mulțumit pentru că s-a înscris în programul prin care își propun să ajungă să controleze destinele clubului. Peluza Cătălin Hîldan a publicat câteva rânduri prin care vor să îi mulțumească italianului, dar și să invite alți fani să îi urmeze exemplul.

“Grazie di cuore, Massimo, per le tue belissime parole! Românii și Câinii nu te vor uita niciodată. Te așteptăm să sărbătorim salvarea lui Dinamo și s-o facem așa cum știm cel mai bine: ”câinește”!

Câinilor, haideți să dăm DDB la MAXIM! Să tragem tare până la sfârșitul anului și să ajungem la 12.000 de membri!Maccarone va citi comentariile voaste la această postare.

Haideți să-i răspundem prin înscrieri în DDB!”, a fost mesajul PCH pentru Massimo Maccarone.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: