Galerie foto. Coşmarul Simonei Halep a pozat dezbrăcată! Pictorial hot cu Svitolina

simona halep, elina svitolina, pictorial, dezbracata, tenis

Ucraineanca Elina Svitolina a fost una dintre protagonistele anului 2017 în tenis şi a încheiat sezonul pe locul 6 în clasamentul WTA.

Aflată în vacanţa de iarnă, Svitolina şi-a surprins plăcut fanii şi a realizat un pictorial incendiar pentru o revistă care apare în ţara sa. Ucraineanca a renunţat la inhibiţii şi a pozat în ipostaze sexy lăsând imaginaţia bărbaţilor să zburde.

Elina Svitolina, coşmarul Simonei Halep în 2017, a câştigat nouă titluri în carieră, cinci dintre ele în acest an, la Taipei City, Dubai, Istanbul, Roma şi Toronto. Ucraineanca a câştigat peste şapte milioane de dolari din tenis.

Svitolina a devenit coşmarul Simonei Halep după ce a învins-o în trei ori în 2017

Ucraineanca Elina Svitolina, în vârstă de 23 de ani, se înscrie pe o listă celebră de jucătoare importante de tenis care au pozat în ipostaze sexy, alături de slovaca Dominika Cibulkova sau daneza Caroline Wozniacki.

Svitolina a devenit coşmarul Simonei Halep după ce a învins-o în trei din cele patru întâlniri directe din acest an. În primul meci direct din 2017, finala de la Roma, ucraineanca s-a impus în trei seturi (4-6, 7-5, 6-1). Reprezentanta noastră şi-a luat revanşa în sferturi la Roland Garros, unde a câştigat cu 3-6, 7-6, 6-0, pentru ca în semifinale la Toronto, a patra jucătoare a lumii să iasă din nou învingătoare, cu un dublu 6-1. În ultima dispută, la Turneul Campioanelor, Simonei i-a fost interzisă semifinala, Elina învingând-o cu 6-3, 6-4 în ultimul meci din grupă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663