Sport

Coşmarul lui Mirel Rădoi! Paul Papp l-a “trădat” din nou pe antrenorul Universităţii Craiova într-un meci crucial din cupele europene

Paul Papp a fost eliminat după un gest reprobabil la pauza meciului cu Hapoel Beer Sheva. Nu este pentru prima dată când fundaşul îl "trădează" pe Mirel Rădoi în cupele europene.
19.08.2022 | 16:38
Cosmarul lui Mirel Radoi Paul Papp la tradat din nou pe antrenorul Universitatii Craiova intrun meci crucial din cupele europene
Mirel Rădoi şi Paul Papp. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a “scăpat” cu 1-1 în meciul cu Hapoel Beer Sheva. Oltenii au dominat prima repriză a meciului cu israelienii, însă pe culoarul de la vestiare Paul Papp a fost eliminat după ce s-a îmbrâncit cu un adversar.

Coşmarul lui Mirel Rădoi! Paul Papp l-a “trădat” din nou pe antrenorul Universităţii Craiova într-un meci crucial

Gestul reprobabil al fundaşului central putea să îi coste scump pe olteni. Hapoel Beer Sheva, în superioritate numerică, a reuşit să deschidă scorul, însă Universitatea Craiova a egalat prin Andrei Ivan, din lovitură de pedeapsă. S-a încheiat 1-1, scor bun pentru olteni având în vedere că Papp i-a lăsat în 10 la pauză.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată în cariera de antrenor a lui Mirel Rădoi când este “trădat” de Paul Papp în meciurile cruciale din cupele europene. Se întâmpla în sezonul 2015-2016, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Paul Papp a greşit în meciul decisiv din preliminariile Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad! Sârbii au întors soarta calificării

Mirel Rădoi tocmai îşi începuse cariera de antrenor, fiind numit pe banca celor de la FCSB. Roş-albaştrii evoluau în al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad. După 1-1 în tur, calificarea se juca la Belgrad.

ADVERTISEMENT

Iar FCSB a avut o primă repriză de vis. Babovic a deschis scorul pentru sârbi în minutul 8, însă Muniru (11) şi Hamroun (33) i-au adus pe roş-albaştrii în avantaj. FCSB era aproape de o calificare în play-off, însă totul s-a năruit în debutul părţii secunde.

Paul Papp a greşit decisiv în debutul părţii secunde. A pierdut mingea din postură de ultim apărător, iar colegul său din defensivă, Fernando Varela, l-a faultat în careu pe Brasanac şi a văzut cartonaşul roşu.

ADVERTISEMENT

Sârbii au egalat din lovitura de pedeapsă rezultată şi au profitat de avantajul omului în plus. Zivkovic (70) şi Trujic (90+1) au stabilit scorul final, 4-2 pentru Partizan, care se califica în play-off-ul Champions League.

VEZI VIDEO: 

Mirel Rădoi anunţă amendă record după eliminarea lui Papp: “Nu vreau ca după un astfel de episod amenda să fie de doar câteva sute sau mii de euro”

Şapte ani mai târziu, Paul Papp şi Mirel Rădoi s-au întâlnit din nou la aceeaşi echipă. Iar fundaşul l-a “trădat” din nou pe antrenor într-un meci crucial pentru Universitatea Craiova, care juca pentru calificarea în grupele Champions League cu Hapoel Beer Sheva:

ADVERTISEMENT

“A venit acea nebunie a lui Paul și a trebuit să cedăm teren adversarului. Sunt foarte supărat pentru că dacă ar fi fost în timpul partidei, o poziționare greșită, un fault de ultim apărator, astea se pot remedia.

Dar acesta este cel mai important meci al clubului din ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație în care am aflat că suntem în zece cu trei minute înainte să ieșim pe teren.

A trebuit să renunțăm la Elvir din păcate. Ne-am gândit la el ca să îl avem și pentru partidele din campionat și să atacăm spațiile libere cu viteza lui Ivan. I-am spus că îmi pare rău, dar este pentru binele echipei.

Vor exista repercusiuni pentru Papp. Va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau ca după un astfel de episod amenda să fie de doar câteva sute sau mii de euro. Trebuie să suferim cu toții. Va trebui să ne gândim și să aducem un fundaș central măcar pe banca de rezerve”, a spus Rădoi.

U Craiova are şansa de a întoarce soarta calificării după remiza din tur!

Însă, spre deosebire de meciul cu Partizan, Universitatea Craiova are şansa de a întoarce soarta calificării. Regula golului din deplasare nu mai există, astfel că returul din Israel se joacă, practic, de la 0-0.

  • 32 de ani are Paul Papp
  • 2023 este anul în care expiră contractul lui Papp cu U Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova: 1,91 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT