Fotbal international

Coșmarul lui Real Madrid a promis că se tatuează dacă marchează pe Santiago Bernabeu! Nigerianul Emmanuel Dennis a sărbătorit în stilul lui Ronaldo. VIDEO

02.10.2019 | 07:43
Cosmarul lui Real Madrid a promis ca se tatueaza daca marcheaza pe Santiago Bernabeu Nigerianul Emmanuel Dennis a sarbatorit in stilul lui Ronaldo VIDEO
ADVERTISEMENT

Coșmarul lui Real Madrid din etapa a doua a fazei gruelor Champions League, Emmanuel Dennis, a promis că se tatuează dacă marchează în meciul de pe Santiago Bernabeu. Atacantul nigerian în vârstă de 21 de ani a înscris chiar de două ori în partida pe care FC Bruges a încheiat-o la egalitate, scor 2-2, pe terenul ”galacticilor” și a produs rumoare în rândul spectatorilor.

Coșmarul lui Real Madrid a promis că se tatuează dacă marchează pe Santiago Bernabeu

Cu doar o zi înaintea marelui meci în care a devenit noul coșmar al celor de la Real Madrid, fotbalistul lui FC Bruges declara într-un interviu pentru postul clubului că se va tatua dacă va reuși să marcheze pe Santiago Bernabeu. Emmanuel Dennis este în acest moment pe buzele tututor microbiștilor după ce a reușit chiar o dublă împotriva ”galacticilor”.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă tânărul atacant nigerian se va ține de promisiune sau chiar va ridica miza și își va face câte un tatuaj pentru fiecare gol reușit în partida cu Real Madrid din capitala Spaniei. Spre marea umilință a fanilor madrileni, Emmanuel Dennis s-a bucurat la cel de-al doilea gol marcat pentru FC Bruges în stilul lui CRistiano Ronaldo, fostul mare star al ”galacticilor”.

Emmanuel Dennis sărbătorind în stilul lui Cristiano Ronaldo al doilea gol marcat în meciul Real Madrid – FC Bruges

Fanii belgieni acuză arbitrajul

Real Madrid a terminat la egalitate cu FC Bruges, scor 2-2, în etapa a doua a fazei grupelor Champions League, după ce a fost condusă la pauză cu scorul de 2-0. Acesta este primul punct obținut de ”galactici”, după ce în runda inaugurală au fost învinși cu 3-0 de Paris Saint-Germain. Primul gol al spaniolilor, marcat de Sergio Ramos, a stârnit o mulțime de discuții pe rețelele de socializare, fanii belgieni acuzând faptul că trupa lui Zinedine Zidane a fost ajutată de arbitrii.

ADVERTISEMENT