News

Coșmarul nu se mai termină! DIICOT ar fi găsit indicii în casa lui Gheorghe Dincă despre o a treia victimă

03.08.2019 | 10:28
Cosmarul nu se mai termina DIICOT ar fi gasit indicii in casa lui Gheorghe Dinca despre o a treia victima

Anchetatorii care au cercetat ieri, 2 august, casa lui Gheorghe Dincă din Caracal au găsit indicii despre o altă victimă a criminalului. Se pare că Dincă ar mai fi făcut o victimă pe lângă cele două adolescente despre care știm deja.

Gheorghe Dincă suspectat că ar mai fi omorât și o a treia persoană

Anchetatorii care s-au deplasat ieri la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal au găsit mai multe indicii care atestă că bărbatul ar fi făcut și o a treia victimă. În urma perchezițiilor anchetatorii au găsit fragmente noi de oase, dar și pete de sânge în casa unde se presupune că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu, conform digi24.ro.

Experții de la Institutul de Medicină Legală au dat anchetatorilor rezultatele analizelor ADN. Se pare că oasele găsite în curtea lui Dincă despre care se spunea că aparțin unui persoane cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani sunt ale Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a recunoscut duminică, 28 iulie că a ucis-o după ce ar fi luat-o cu mașina la ocazie. Tot duminică criminalul din Caracal a recunoscut că a ucis-o și pe adolescenta dispărută în luna aprilie, cunoscută de apropiați ca Lulu.

Anchetatorii au găsit telefonul Alexandrei într-un parc
Alexandru Cumpănașu nu crede că nepoata lui e moartă. Sursa foto: cancan.ro

Alexandru Cumpănașu nu crede că nepoata sa e moartă

Unchiul Alexandrei Măceșanu tot nu crede că nepoata sa a fost omorâtă de Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu este de părere că nepoata sa a fost victima unei rețele de proxenetism. „Îmi este foarte greu să mă uit la firul ăsta, de 8 zile. Avem de a face cu niște criminali, cu niște complici din toate instituțiile statului ăsta odios care nu au reușit să o protejeze.”, a declarat unchiul adolescentei de 15 ani.

Alexandru Cumpănașu mai spune că o va răzbuna pe nepoata sa și toți polițiștii, procurorii sau anchetatorii care au greșit în cazul crimelor de la Caracal vor plăti. „Dacă se dovedește că a fost ucisă, mor de gât cu toți cei care din Craiova, Caracal, București protejează aceste rețele de trafic de ființe umane și profită și ei, uneori, de fete. Este foarte dureros să vezi așa ceva.”, a mai spun Cumpănașu.