Sporturi

Coșmarul prin care trece o sportivă după ce a făcut amor la Jocurile Olimpice: „Mi s-a propus să joc în filme pentru adulți” GALERIE FOTO

27.02.2019 | 10:46
Ingrid de Oliveira a fost implicată într-un scandal uriaș la Jocurile Olimpice de la Rio
ADVERTISEMENT

Ingrid De Oliveira, participantă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a dezvăluit într-un interviu pentru UOL Deporte coșmarul prin care a trecut după ce mass-media a aflat că a făcut amor în Satul Olimpic.

Sportiva medaliată cu argint  la disciplina de sărituri în apă la Jocurile Panamericane spune că toată lumea a raportat-o ulterior doar la acel eveniment, pe care acum îl regretă. Ingrid le-a spus jurnaliștilor totodată că a primit mai multe oferte de a juca în filme pentru adulți. Vezi imagini cu Ingrid de Oliveira în galeria foto de mai sus!

ADVERTISEMENT

Coșmarul prin care trece o sportivă după ce a făcut amor la Jocurile Olimpice

Ingrid de Oliveira a fost implicată într-un scandal la Jocurile Olimpice de la Rio

“Am fost hărţuită de întreaga lume. M-au asediat! Am primit oferte să joc în filme porno, să apar în reality show-uri cu tentă sexuală. Şi mi-am pierdut slujba. Am fost atacată de media din toată lumea. Pe Wikipedia am fost descrisă ca >. Există poveşti pe care nu le-am trăit.

View this post on Instagram

403B

A post shared by ➝ Ingriԃ Oliʋeiɾα (@ingrid.oliveira96) on

Şi totul pentru că sunt o femeie care a făcut sex. Este momentul să spun cine sunt şi ce am trăit. Uneori sunt oprită pe stradă şi oamenii mă întreabă: > şi deja îmi imaginez ce ştiri au citit: maraton de sex sălbatic, orgie, controverse. Oamenilor le place acest cuvânt: controversă. Asta când nu vorbesc despre fundul meu. Am trecut de la 90.000 de fani pe Instagram la 250.000!

ADVERTISEMENT

Am fost în această seară cu Pedro Goncalves (kaiac-canoe) în camera mea, însă nu era în preajma vreunei competiţii pentru vreunul dintre noi şi nu şi-a petrecut seară în camera mea, nu am dat pe nimeni afară şi nu am fost dată afară de la Jocurile Olimpice. Îl întâlnisem pe Pedro la Jocurile Panamericane de la Toronto, ne ştiam de pe reţelele de socializare de dinainte, iar la Jocuri am vorbit şi s-a transformat în ceva mai mult.” – a povestit Ingrid De Oliveira.