Cele mai citite

Coşmarul României, păstrat de Santos! Lotul FINAL

Coşmarul României, Konstantinos Mitroglou, a fost păstrat de antrenorul Greciei în lotul final, de 23 de oameni care vor face deplasarea în Brazilia....
19.05.2014 | 16:06
Coşmarul României, păstrat de Santos! Lotul FINAL

Coşmarul României, Konstantinos Mitroglou, a fost păstrat de antrenorul Greciei în lotul final, de 23 de oameni care vor face deplasarea în Brazilia.

Presa greacă nu credea că se va întîmpla acest lucru, mai ales că Mitroglou nu a înscris nici un gol de cînd s-a transferat la Fulham, echipă care a retrogradat din Premier League.

Trei din cei şapte atacanţi care au fost în lotul iniţial de 30 au fost Dimitris Papadopoulos, Nikos Karelis şi Stefano Athanasiadis.

Principalul motiv pentru care Fernando Santos l-a păstrat pe Mitroglou a fost faptul că a calificat Grecia la turneul final, după ce a marcat două goluri împotriva României în play-off.

GRECIA – LOTUL FINAL
Portari: Orestis Karnezis (Granada), Panagiotis Glykos (PAOK), Stefanos Kapino (Panathinaikos)

Fundaşi: Kostas Manolas, Giannis Maniatis, Jose Holebas (all Olympiacos), Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund), Giorgios Tzavellas (PAOK), Loukas Vyntra (Levante), Vasilis Torosidis (Roma), Vangelis Moras (Verona).

Mijlocaşi: Alexandros Tziolis (Kayserispor), Andreas Samaris (Olympiacos), Kostas Katsouranis (PAOK), Giorgos Karagounis (Fulham), Panagiotis Tachtsidis (Torino), Ioannis Fetfatzidis (Genoa), Lazaros Christodoulopoulos (Bologna) Panagiotis Kone (Bologna).

Atacanţi: Dimitris Salpingidis (PAOK), Giorgios Samaras (Celtic), Kostas Mitroglou (Fulham), Theofanis Gekas (Konyaspor).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri