Sport

Cosmin Contra, victorie în fața lui Mirel Rădoi la debutul la Damac. Cosmin Olăroiu pierde două puncte mari în prelungiri. Video

Cosmin Contra a debutat pe banca tehnică a echipei Damac cu o victorie, scor 3-1, pe terenul formației pregătite de Mirel Rădoi, Al Tai.
11.03.2023 | 20:29
Cosmin Contra victorie in fata lui Mirel Radoi la debutul la Damac Cosmin Olaroiu pierde doua puncte mari in prelungiri Video
Cosmin Contra, a doua victorie consecutivă în Arabia Saudită cu Damac. Sursă foto: Twitter @DAMAC_CLUB
ADVERTISEMENT
11-03-2023
18:33

Doar remiză pentru Cosmin Olăroiu în Emiratele Arabe

Echipa Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Al Wasl, în etapa a 19-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Trupa tehnicianului român a deschis scorul prin Djaniny (67), dar gazdele au scos dramatic un punct după reușita lui Fabio Lima (90+2). În urma acestei remize, Al Sharjah a rămas pe locul 5 în clasament, cu 35 de puncte, la 7 puncte în spatele liderului Al-Ahli Dubai.

11-03-2023
17:08

Victorie clară pentru echipa lui Șumudică

Formația Al Raed, antrenată de Marius Șumudică, a învins, în deplasare, scor 3-0, echipa Al Adalh, în etapa a 20-a a campionatului Arabiei Saudite.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Mohammed Fouzair (45+7), Julio Tavares (86, penalty) și Mansor Al Beshe (90+7). La Al Raed, Silviu Lung jr. a fost integralist, în timp ce Alexandru Mitriță a fost înlocuit în minutele de prelungire, după ce a primit un cartonaș galben.

În urma acestei victorii, trupa tehnicianului român a urcat pe locul 9 în clasament, cu 24 de puncte.

”Guriță” a preluat echipa din Arabia Saudită în urmă cu doar trei zile și a avut parte de o primire fantastică la sosirea în Golf. Fostul selecționer al României are un salariu consistent la noua sa formație, 2,8 milioane de euro pe sezon.

Cosmin Contra a debutat cu o victorie la Damac în fața lui Mirel Rădoi

Cosmin Contra a avut parte de un debut excelent pe banca tehnică a lui Damac, echipa sa reușind să învingă în deplasare, scor 3-1, formația Al Tai, pregătită de Mirel Rădoi, în etapa a 20-a a campionatului Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre cei doi foști selecționeri ai naționalei României a început mai bine pentru Rădoi, iar Al Tai a condus la pauză cu 1-0 după golul marcat de Mohammed Harzan (33), însă oaspeții au făcut o a doua repriză de vis.

Damac a întors rezultatul în partea secundă prin reușitele lui Abdulaziz Al Sarhani (47) și Abdulaziz Making (64). Scorul final, 1-3, s-a stabilit după autogolul caraghios al lui Hassan Al Jabeeri (74), care l-a scos din sărite pe Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

În urma acestui rezultat, Cosmin Contra a reușit să o urce pe Damac până pe locul 7, cu 25 de puncte, în timp ce Al Tai a coborât pe poziția a 8-a, tot cu 25 de puncte, dar cu golaveraj inferior.

Cicâldău, un nou gol în Emiratele Arabe Unite

În etapa a 19-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite, mijlocașul Alexandru Cicâldău a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Ittihad Kalba, a terminat-o la egalitate, scor 2-2, în deplasare, cu formația Dibba Al Fujairah.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a fost integralist și a înscris golul de 2-1 în minutul 88. Cicâldău a preluat în careu o pasă primită de la brazilianul Leandro Spadacio și a înscris cu un șut plasat pe lângă portarul advers.

Echipa Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, a fost învinsă, în deplasare, scor 0-2, de formația Al Nasr, în timp ce Al Jazira, fără Florin Tănase, a pierdut, pe teren propriu, scor 2-3, cu Shabab Al Ahli.

ADVERTISEMENT

În urma acestor rezultate, Al Jazira este pe locul 6 în clasamentul din Emiratele Arabe Unite, cu 33 de puncte, Al Ittihad Kalba ocupă poziția a 8-a, cu 25 de puncte, în timp ce Bani Yas este pe locul 10, cu 19 puncte.

ADVERTISEMENT