Fotbal intern

Cosmin Contra a anunțat lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Insulele Feroe și Norvegia! Mitriță este în lot. Vasile Mogoș, surpriza selecționerului

20.09.2019 | 14:44
Cosmin Contra a anuntat lista preliminara a stranierilor pentru dubla cu Insulele Feroe si Norvegia Mitrita este in lot Vasile Mogos surpriza selectionerului

Cosmin Contra a anunțat lista preliminară a stranierilor pentru dubla din octombrie cu Insulele Feroe și Norvegia. Pe lângă numele așteptate, selecționerul l-a inclus pe listă și pe Vasile Mogoș, fundașul de 26 de ani care evoluează în Serie B, la Cremonese. De asemenea, Alex Mitriță reapare pe lista de principiu stabilită de selecționer.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.45 este cota pentru o victorie a României în meciul cu Norvegia. Vezi aici toate cotele!

Cosmin Contra a anunțat lista preliminară a stranierilor

Echipa națională a României se pregătește pentru primele două jocuri din seria de patru meciuri care vor decide prezența la turneul final al Campionatului European, organizat în vara anului viitor. Cosmin Contra a anunțat lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Insulele Feroe (12 octombrie) și Norvegia (15). Numele surpriză apărut este cel al lui Vasile Mogoș, fundaș de 26 de ani, legitimat în Serie B la Cremonese. Fotbalistul a mai fost trecut pe listă de Contra în martie, dar nu a fost păstrat pentru dubla cu Feroe și Suedia.

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon), Florin Niță (Sparta Praga), Ionuț Radu (Genoa), Silviu Lung Jr. (Kayserispor)
  • Fundași: Romario Benzar (Lecce), Vasile Mogoș (Cremonese), Vlad Chiricheș (Sassuolo), Adrian Rus (Mol Fehervar), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Dragoș Grigore (Ludogorets), Alin Toșca (Gaziantep Gazisehir)
  • Mijlocași: Sergiu Hanca (KS Cracovia), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Răzvan Marin (Ajax), Tudor Băluță (Brighton), Paul Anton (Krylya Sovetov), Dorin Rotariu (Astana), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Ianis Hagi (Gent), Alexandru Mitriță (New York City), Alexandru Maxim (Mainz)
  • Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets), George Pușcaș (Reading), Florin Andone (Galatasary)
Alex Mitriță n-a mai jucat la echipa națională de la meciul cu Suedia. Sursă Foto: Sportpictures
Alex Mitriță n-a mai jucat la echipa națională de la meciul cu Suedia. Sursă Foto: Sportpictures

Alex Mitriță, formă excelentă la New York City

Alexandru Mitriță este, din nou pe lista preliminară a lui Contra. Fotbalistul care evoluează în MLS a fost luat în calcul de selecționer și pentru dubla precedentă, dispută contra Spaniei și Maltei, dar nu a rămas pe lista finală, din cauza programării meciurilor din campionatul nord-american.

Acum, Mitriță pare că are mai multe șanse de a fi păstrat de Contra pentru lista finală, având în vedere prestațiile de la echipa de club. Fostul fotbalist al Craiovei a marcat 3 goluri în ultimele 4 meciuri jucate de New York City, iar explozia sa ar putea fi folositoarea tricolorilor la duelurile cu cele două formații nordice. Ultimul meci al lui Mitriță la echipa națională datează din 23 martie, când a fost schimbat la pauza meciului cu Suedia.