Fotbal intern

Cosmin Contra a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Spania şi Malta! Noutăţile României

16.08.2019 | 18:08
Cosmin Contra a anuntat lista preliminara a stranierilor pentru dubla cu Spania si Malta Noutatile Romaniei

Vineri, Cosmin Contra a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Spania şi Malta din preliminariile pentru EURO 2020. Selecţionerul naţionalei României a trimis faxul de convocare de principiu pentru 24 de fotbalişti care activează în străinătate.

Surprizele lui Cosmin Contra de pe lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Spania şi Malta

Pe lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Spania şi Malta se regăsesc câteva surprize pregătite de Cosmin Contra. Adrian Rus, component al naţionalei de tineret la EURO 2019, Alin Toşca sau Sergiu Hanca sunt trei dintre jucătorii chemaţi de principiu de selecţionerul tricolorilor.

Pe lângă cei trei, pe lista lui Cosmin Contra se mai regăsesc alţi cinci jucători pe care Mirel Rădoi i-a folosit la Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino: Ionuț Radu, Ionuț Nedelcearu, Tudor Băluță, Ianis Hagi și George Pușcaș.

Cosmin Contra a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Spania şi Malta (sursă foto: sportpictures.eu)
Cosmin Contra a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Spania şi Malta (sursă foto: sportpictures.eu)

Lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Spania şi Malta

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon), Florin Niță (Sparta Praga), Ionuț Radu (Genoa), Silviu Lung (Kayserispor);

Fundași: Romario Benzar (Lecce), Vlad Chiricheș (Napoli), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Dragoș Grigore (Ludogoreţ), Adrian Rus (MOL Fehervar), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep);

Mijlocași: Alexandru Chipciu (Anderlecht), Răzvan Marin (Ajax), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Tudor Băluță (Brighton), Paul Anton (Krylya Sovetov), Sergiu Hanca (KS Cracovia), Ianis Hagi (Genk), Dorin Rotariu (FC Astana), Alexandru Maxim (Mainz), Gheorghe Grozav (Kisvarda), Alexandru Mitriță (New York City FC);

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreţ), George Pușcaș (Reading), Florin Andone (Brighton).

Sergiu Hanca, cel mai în formă stranier de pe lista lui Cosmin Contra

Sergiu Hanca are un start de sezon foarte bun la KS Cracovia. Fostul mijlocaş al lui Dinamo a marcat trei goluri în cele şase meciuri pe care le-a jucat pentru formaţia poloneză. Gicu Grozav are, la rândul lui, cifre foarte bune la Kisvarda, fotbalistul de 28 de ani reuşind să înscrie de două ori în tot atâtea meciuri.

George Puşcaş, transferat în această vară de Reading, a debutat pentru echipa engleză în Championship şi a înscris primul în al doilea meci jucat, contra lui Wycombe, în Cupa Ligii Angliei. Pe lista fotbaliştilor care au înscris în actualul sezon se mai regăsesc Ianis Hagi, Florin Andone, Claudiu Keşeru, Dorin Rotariu sau Alexandru Mitriţă.