Fotbal intern

Cosmin Contra a anunțat transferul a doi jucători spanioli la Dinamo! Când ajung la București

31.08.2020 | 21:16
Cosmin Contra a anuntat transferul a doi jucatori spanioli la Dinamo Cand ajung la Bucuresti
ADVERTISEMENT

Noul antrenor al echipei Dinamo București, Cosmin Contra, a anunțat înaintea meciului cu Chindia Târgoviște transferul a doi jucători spanioli.

Gruparea din Ștefan cel Mare a fost preluată de investitori spanioli, l-a numit ca antrenor pe fostul selecționer, iar acesta a anunțat schimbări masive în lot.

ADVERTISEMENT

În această vară, Dinamo a adus deja trei fotbaliști, Vlad Achim, Janusz Gol și Adam Nemec, dar doar atacantul slovac a ajuns la cererea lui Cosmin Contra.

Doi jucători spanioli, aproape de transferul la Dinamo

Chiar înaintea meciului cu Chindia Târgoviște, din etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 1, Cosmin Contra a mai anunțat transferul a doi jucători la Dinamo, ambii fiind spanioli.

ADVERTISEMENT

”Marți o să ajungă doi jucători aici, la București. Mâine noapte. Isma Lopez aterizează mâine noapte și mai avem încă un jucător, dar încă nu sunt finalizate tratativele. Este un străin, da, tot din Spania. Este un fundaș dreapta care ne va ajuta”, a declarat tehnicianul.

Isma Lopez a ajuns la Tenerife în a doua parte a sezonului 2018-2019, însă de atunci și până acum a evoluat în 15 meciuri și a marcat două goluri. Spaniolul are 30 de ani și joacă pe postul de fundaș stânga.

ADVERTISEMENT

Isma Lopez, care a mai jucat în cariera sa la Athletic Bilbao B, Zaragoza B, Lugo, Athletic Bilbao, Sporting Gijon și Omonia Nicosia, are o cotă de piață de 450.000 de euro și a fost campion european cu naționala U17 a Spaniei, în 2007.

Cel de-al doilea jucător spaniol care trebuie să ajungă la Dinamo este cel mai probabil Francisco Molinero (35 de ani), care a primit o ofertă concretă din partea ”câinilor”. El a mai evoluat pentru Dinamo în perioada 2009-2010 și a strâns 21 de meciuri în tricoul alb-roșu.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, Molinero a mai jucat pentru Atletico Madrid, Malaga, Mallorca, Levante, Huesca, Real Murcia, Betis Sevilla și Getafe. La Sporting Gijon se află din 2018, iar în scurt timp îi expiră contractul.

ADVERTISEMENT