ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cosmin Contra a dezvăluit că transferul lui George Țucudean a căzut: “Mental nu este pregătit să revină!”. Ce obiectiv are Dinamo

Autor: Marian Popovici | 30.08.2020 | 17:52
Cosmin Contra a dezvăluit că transferul lui George Țucudean a căzut:
Cosmin Contra a dezvăluit că transferul lui George Țucudean a căzut: "Mental nu este pregătit să revină!". Ce obiectiv are Dinamo

Dinamo a intrat în era spaniolă. Pablo Cortacero este noul acționar majoritar al “câinilor”, iar Cosmin Contra are rolul de a transforma clubul într-unul de titlu. “Guriță” a fost prezentat oficial într-o conferință de presă la Săftica.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a declarat că obiectivul pentru acest sezon este obținerea unui loc de play-off și anunță remanieri masive în lotul echipei, pe care vrea să o transforme în următoarea lună. Antrenorul lui Dinamo a declarat că George Țucudean nu va veni la echipă, atacantul spunând că nu este mental pregătit să revină după problemele pe care le-a avut:

“Am spus că nu mă voi întoarce la Dinamo decât dacă vom avea un program foarte bun. Și m-am întors. Cu sprijinul domnului Cortacero și al suporterilor din programul DDB. Vrem să intrăm în play-off și în 2-3 ani de zile să devenim o candidată serioasă la câștigarea titlului. 

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a dezvăluit că transferul lui George Țucudean a căzut: “Mental nu este pregătit să revină!”

Vreau să transformăm echipa într-una câștigătoare cât mai repede. Într-o lună de zile vreau să vedem adevărata față a echipei și până atunci aș vrea să avem rezultatele dorite de toți. Sper ca acest proiect să funcționeze. 

Domnul Cortacero mi-a spus că vrea să arătăm ca un club de primă divizie din Spania și mi-am dorit să fac parte din această structură. Clubul este într-o postură mai dificilă față de precedentul meu mandat. 

ADVERTISEMENT

Au fost multe probleme în ultimii 3 ani. Toți oamenii care au pus umărul ca acest club să nu moară trebuie felicitați. Domnul Mulțescu, domnul Mihalcea trebuie felicitați. S-au făcut mulți pași în bine. 

“Nu putem avea pretenții de play-off cu echipa actuală. Trebuie să intervenim și să aducem jucători cu experiență pe posturile deficitare”

Se întâmplă lucruri bune: se plătesc salariile, jucăm pe Arena Națională, aducem jucători, proiectul este sănătos. Vreau să intrăm în play-off în acest sezon. Este clar că în momentul de față avem nevoie de experiență.

ADVERTISEMENT

Cei tineri vor crește mai bine dacă au pe lângă ei jucători cu experiență. Nu putem avea pretenții de play-off cu echipa actuală. Trebuie să intervenim și să aducem jucători cu experiență pe posturile deficitare.

Este clar că fanii vor fi luați în seamă pentru că au menținut acest club în viață. Sunt sigur că nu au cum să nu se pună la masa tratativelor cu Pablo Cortacero. Fanii sunt cheia succesului, care poate să fie mare pe viitor.

ADVERTISEMENT

“El mi-a spus că nu vrea să vină și nu se simte mental bine. Așa că, pista George Țucudean a căzut”

Cu seriozitate, anul viitor, dacă totul merge bine, vom putea să ne batem pentru titlu. Începând cu sezonul viitor, obiectivul trebuie să fie câștigarea titlului și în maximum doi ani să câștigăm. Este nevoie de liniște la toate nivelurile. 

Au fost discuții cu George Țucudean. Cu Manea nu pentru că situația sa este complicată. George a fost entuziasmat de acest proiect, însă având problemele pe care le-a avut, mi-a cerut două sau trei zile de gândire pentru a știi dacă este fizic sau mental.

ADVERTISEMENT

“Voi fi primul suporter al naționalei, sper ca Mirel să înceapă bine”

El mi-a spus că nu vrea să vină și nu se simte mental bine. Așa că, pista George Țucudean a căzut. Paul Anton este în discuții și cu alte cluburi. O să vedem dacă putem să îl transferăm.

Voi fi primul suporter al naționalei, sper ca Mirel să înceapă bine și să pregătească echipa foarte bine pentru luna viitoare. Când vom merita, vom avea și noi jucători la echipa națională”, a spus Contra.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!