Fotbal intern

Cosmin Contra a fost trădat de Juan Melero Marin! Ionel Dănciulescu a confirmat Fanatik

04.12.2020 | 18:10
Cosmin Contra a fost tradat de Juan Melero Marin Ionel Danciulescu a confirmat Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul director sportiv al clubului Dinamo București, Ionel Dănciulescu, a confirmat informațiile oferite de FANATIK, și a spus că antrenorul Cosmin Contra a fost trădat de Juan Melero Marin în proiectul desfășurat în Ștefan cel Mare.

Cosmin Contra a decis să nu mai aștepte banii de la Pablo Cortacero și a plecat de la Dinamo. El a condus joi, 3 decembrie, ultimul antrenament. Contra le-a cerut iertare suporterilor și și-a explicat decizia.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, FANATIK a dezvăluit unde a picat tot proiectul pe care-l gândeau împreună investitorii spanioli și tehnciianul ”câinilor” și ce implicare a avut Melero.

Cum l-a trădat Juan Melero Marin pe Cosmin Contra

”Impostori! Cred că ăsta e cuvântul care îi definește cel mai bine pe acești domni din Spania, care au venit aici să ne dea nouă lecții de viață, lecții de cum trebuie gestionată situația la un club de fotbal precum Dinamo, pe când ei sunt niște amatori din toate punctele de vedere”, a declarat Dănciulescu pentru Antena Sport.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, Contra a fost trădat de personajul principal, domnul Melero, care a dispărut la doar câteva săptămâni după ce s-a semnat această vânzare, bineînțeles după ce toate comisioanele din transferuri s-au dus către firma sa din Spania”, a spus el despre trădarea pe axa Juan Melero Marin – Cosmin Contra.

”Jucătorii nici nu voiau să îl vadă pe Rufo Collado, voiau să îl bată. La Cosmin nu intra în birou, se plimba pe la Săftica și aștepta să vină masa și să își ia o caserolă de mâncare la pachet, la hotel.

ADVERTISEMENT

Cred că Dinamo nu are absolut niciun ban în cont, pentru că, din ce știu, și banii pentru deplasarea de azi pentru meciul de la Pitești au fost plătiți de un dinamovist adevărat, care face parte din board-ul DDB”, a mai afirmat Ionel Dănciulescu.

Fostul acționar din Ștefan cel Mare, Cristi Borcea, e de părere că echipa lui de suflet nu va putea evita colapsul financiar și i-a luat la rost pe conducătorii spanioli. Omul de afaceri în vârstă de 50 de ani consideră că singura modalitate pentru ca Dinamo să evite falimentul ar fi ca un stadion nou să fie construit pentru gruparea roș-albă.

ADVERTISEMENT

Sunt vremuri tot mai dificile la Dinamo, iar banii promiși de Pablo Cortacero nu par să mai ajungă vreodată. Astfel că oamenii din conducerea clubului încearcă să găsească alte soluții. Radu Birlică a dezvăluit că ar putea veni un investitor turc.

ADVERTISEMENT