Fotbal intern

Cosmin Contra a pus tunurile pe jucători după eșecul cu Chindia: ”Vor dispărea mulți dintre ei”

31.08.2020 | 23:36
Cosmin Contra a pus tunurile pe jucatori dupa esecul cu Chindia Vor disparea multi dintre ei
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Dinamo București, Cosmin Contra, a pus tunurile pe proprii jucători după eșecul cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, din etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 1.

”Guriță” a promis că mulți fotbaliști din actualul lot al ”câinilor” vor dispărea, iar în locul lor vor veni alții mult mai valoroși, deoarec este nemulțumit de ce a văzut în meciul Chindia – Dinamo 1-0.

ADVERTISEMENT

Fostul selecționer i-a certat în direct pe Deian Sorescu și Diego Fabbrini, cei mai bine cotați jucători ai dinamoviștilor, dar s-a luat și de ceilalți fotbaliști din linia ofensivă.

Jucătorii lui Dinamo, masacrați de Cosmin Contra după înfrângerea cu Chindia

”Nu mă așteptam să jucăm așa slab. În cele trei zile de când am venit, băieții au lucrat bine. Le-am spus că aici nu voi accepta lipsa de atitudine. Vor dipărea mulți dintre ei, pentru că Dinamo vine după 2-3 ani în care s-a zbătut în anonimat”, au fost acuzațiile lui Cosmin Contra la adresa jucătorilor după eșecu cu Chindia.

ADVERTISEMENT

”Cred că unii jucători au încercat, au avut atitudine, dar au fost multe greșeli, centrări în primul om. Sunt lucruri pe care ca antrenor nu poți să le prevezi înainte de joc. Am făcut un meci foarte, foarte slab și felicit Chindia. Nu ne-au lăsat niciun moment de a fi comozi cu mingea.

Nu am avut jucători care să verticalizeze sau să scoată adversar din joc. Ne-a lipsit prospețimea și limpezimea pentru a ne crea ocazii. Nu mi s-a mai întâmplat ca echipa mea să nu dea niciun șut pe poartă. Avem nevoie de jucători valoroși care să schimbe fața echipei.

ADVERTISEMENT

Achim e un jucător cerebral, iar accidentarea lui ne-a dat puțin peste cap. Însă, Janusz Gol a intrat bine, a arătat că are calitate, dar este în urmă cu pregătirea fizică. Mă așteptam mult mai mult de la Sorescu, de la Fabbrini, de la jucătorii de atac.

Straton și Achim au entorse și sperăm să-i recuperăm cât mai repede. În ceze 10 zile de pauză trebuie să muncim mult fizic și pentru a crea niște trasee de joc. Obiectivul meu este să intru în play-off, dar așa nu avem nicio șansă. Avem nevoie de jucători, săptămâna viitoare sper să mai vină 4-5”, a spus Contra.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Januzs Gol speră ca Dinamo să crească în joc de la meciul următor: ”Sunt pregătit să jtraoc, nu a fost rău pentru un prim meci după 2 luni. Sper să fiu mai bun pe viitor. Este un antrenor nou, încercăm să jucăm ceva nou. Chiar dacă nu am dat niciun șut pe poartă cred că în următorul meci jocul nostru va fi mai bun. Am vorbit cu Hanca, mi-a spus lucruri bune despre Dinamo”.

Italianul Diego Fabbrini nu se teme că va fi dat afară de la Dinamo: ”Un meci greu pentru noi. Cred că în prima parte a acestui sezon va fi foarte greu. Încercăm să facem ce ne cere noul antrenor, dar câteodată nu ne iese. Putem să ne odihnim și să muncim mai mult în următoarele 2 săptămâni.

Cred că e corect ce a spus Contra, trebuie să jucăm mai bine cu toții. Practic acum încpem sezonul și trebuie să fim calmi. Nu suntem fericiți pentru acest joc și pentru rezultat, dar avem timp să ne îmbunătățim prestațiile. Nu mi-e frică că voi fi dat afară, eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine”.

ADVERTISEMENT