Fotbal intern

Cosmin Contra a stabilit lotul României pentru dubla cu Insulele Feroe şi Norvegia! Florinel Coman și Vasile Mogoș, convocați în premieră

04.10.2019 | 15:37
Cosmin Contra a stabilit lotul Romaniei pentru dubla cu Insulele Feroe si Norvegia Florinel Coman si Vasile Mogos convocati in premiera
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a anunțat lotul final al primei reprezentative a României pentru dubla din octombrie cu Insulele Feroe (12) și Norvegia (15). Vasile Mogoș reprezintă una dintre surprizele propuse de selecționer, iar Alex Mitriță revine în lot după șapte luni, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. De asemenea, Florinel Coman ar putea debuta la prima reprezentativă.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.45 este cota pentru o victorie a României în meciul cu Norvegia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Lotul României pentru dubla cu Feroe și Norvegia

FRF a anunțat lista finală a jucătorilor convocați de Cosmin Contra pentru dubla cu Insulele Feroe și Norvegia, meciuri ce se vor disputa pe 12, respectiv 15 octombrie. Vasile Mogoș este surpriza pregătită de selecționer, fundașul celor de la Cremonese fiind păstrat pentru prima dată pe lista finală. Alex Mitriță revine în lotul primei reprezentative după o pauză de șapte luni, ultima dată fiind prezent în tricoul tricolor la meciul cu Suedia, jucat pe 23 martie.

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon), Florin Niță (Sparta Praga), Ionuț Radu (Genoa)
  • Fundași: Romario Benzar (Lecce), Vasile Mogoș (Cremonese), Vlad Chiricheș (Sassuolo), Adrian Rus (Mol Fehervar), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Dragoș Grigore (Ludogorets), Alin Toșca (Gasișehir Gaziantep), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova)
  • Mijlocași: Răzvan Marin (Ajax), Mihai Bordeianu (CFR Cluj), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova), Dan Nistor (Dinamo), Paul Anton (Krylya Sovetov), Ciprian Deac (CFR Cluj), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Ianis Hagi (Genk), Alexandru Mitriță (New York City), Florinel Coman (FCSB)
  • Atacanți: Claudiu Keseru (Ludogorets), George Pușcaș (Reading), Florin Andone (Galatasaray)
ADVERTISEMENT

Florinel Coman reprezintă o altă premieră pe lista lui Cosmin Contra. Mijlocașul de bandă al celor de la FCSB ar putea bifa primul meci în tricoul primei reprezentative la dubla cu Insulele Feroe și Norvegia. De pe lista lui Cosmin Contra lipsesc, surprinzător la prima vedere, Alex Chipciu, Maxim sau Andrei Burcă, fundaș lăudat deseori de selecționer.

Alex Mitriță revine la echipa națională după o pauză de șase luni. Sursă Foto: Sportpictures
Alex Mitriță revine la echipa națională după o pauză de șase luni. Sursă Foto: Sportpictures

România, locul trei în grupă

România începe cu Insulele Feroe seria de patru meciuri decisive pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din 2020. Primul duel are loc pe 12 octombrie, în Feroe, de la ora 19:00, în timp ce al doilea meci al dublei este programat pe 15 octombrie, pe Arena Națională, de la 21:45.

ADVERTISEMENT

Înaintea ultimelor patru jocuri, România ocupă locul al treilea în grupa de calificare la EURO, cu 10 puncte. În fața tricolorilor se află Suedia, cu un punct mai mult, și liderul grupei Spania, care a obținut maxim de puncte în primele șase etape.