Contra taie în carne vie. A trimis acasă 4 fotbalişti din cantonament

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
28/06/2017, 11:29
Contra taie în carne vie. A trimis acasă 4 fotbalişti din cantonament

Dinamo Bucureşti a reuşit să facă primul transfer al verii, Diogo Ferreira Salomao urmând să îmbrace tricoul alb-roşu pentru următoarele două sezoane. Miercuri, în cantonamentul din Slovenia, ar putea să mai ajungă încă un fundaş, însă “câinii roşii” se vor despărţi, cel puţin temporar, de 4 fotbalişti din lotul care a plecat în stagiul de pregătire.

Cosmin Contra taie în carne vie. A trimis acasă 4 fotbalişti din cantonament

Cosmin Contra a luat decizia să-i trimită acasă pe Iustin Popescu, Mihai Popescu, Andrei Tîrcoveanu şi Alexandru Dulca. Cei 4 vor fi trimişi la alte echipe sub formă de împrumut, astfel că tehnicianul lui Dinamo le-a transmis că de miercuri vor putea pleca acasă. Decizia de a-l trimite pe Mihai Popescu la altă echipă ar putea să vină şi după ce fundaşul central a fost la un pas să se bată cu Thaer Bawab la un antrenament.

Dinamo Bucureşti s-a despărţit deja de Antun Palic, după ce contractul mijlocaşului s-a terminat, şi de Claude Dielna, acesta fiind împrumutat de la Sheffield Wednesday. Iustin Popescu nu a bifat niciun minut în sezonul trecut la Dinamo, în aceeaşi situaţie fiind şi Alexandru Dulca, cei doi evoluând la satelitul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Andrei Tîrcoveanu a jucat în 3 meciuri pentru Dinamo, în toate competiţiile, în sezonul 2016-17, în timp ce Mihai Popescu a evoluat în 14 partide pentru “câinii roşii”. Dinamoviştii se află în cantonament în Slovenia, unde au disputat deja două meciuri amicale, ambele pierdute: 1-4 cu Osijek şi 0-1 cu Lokomotiva Zagreb. Miercuri, Dinamo va juca împotriva lui NK Maribor, campioana Sloveniei.

Închide ×