Fotbal international

Cosmin Contra, analiză a românilor care joacă în Serie A: „Man și Mihăilă trebuie să confirme la Parma!”

16.04.2021 | 21:19
Cosmin Contra analiza a romanilor care joaca in Serie A Man si Mihaila trebuie sa confirme la Parma
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a vorbit despre jucătorii români care evoluează în Serie A și i-a remarcat pe Ciprian Tătărușanu, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Cosmin Contra a jucat în Serie A timp de un sezon (2001-2002) la AC Milan, iar fostul selecționer a rămas în amintirea fanilor „rossonerilor”.

ADVERTISEMENT

„Guriță” consideră că Dennis Man și Valentin Mihăiăl pot să evolueze mult în prima ligă din Italia, iar dacă vor confirma, vor fi ofertați de mai multe cluburi mari din Serie A.

Analiza lui Cosmin Contra a jucătorilor români din Serie A

Cosmin Contra a oferit mai multe declarații pentru Milannews, legate de fotbaliștii români care evoluează în Serie A, remarcându-i pe Ciprian Tătărușanu, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT

„Ciprian Tătărușanu este un portar foarte bun, profesionist 100%. Nu e ușor să intri în meciuri importante după ce ai stat pe bancă și să joci bine. Milan a făcut un transfer foarte bun.

Tătărușanu are multă experiență în Italia, are și experiența meciurilor de la echipa națională. Mă bucur că a mers la Milan, atât pentru el, cât și pentru club”, a spus Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

„Man și Mihăilă nu au început grozav!”

Cosmin Contra a continuat și a vorbit și despre Man și Mihăilă, doi dintre cei mai în formă fotbaliști români în momentul de față, despre care spune că pot ajunge să joace pentru echipe puternice din Italia.

„Man și Mihăilă nu au început grozav, dar acum joacă la un nivel înalt. Sunt doi jucători diferiți. Mihăilă are o viteză mai bună, în timp ce Man este mai tehnic, mai combinativ.

ADVERTISEMENT

Au talent, trebuie să confirme la Parma și în câțiva ani să meargă la o echipă mai puternică”, a mai declarat Cosmin Contra pentru sursa citată.

  • 11.000.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 8.500.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT