Fotbal intern

Cosmin Contra, antrenor la Universitatea Craiova?! Fostul selecționer, prima variantă pentru înlocuirea lui Victor Pițurcă. EXCLUSIV

27.12.2019 | 11:38
Cosmin Contra antrenor la Universitatea Craiova Fostul selectioner prima varianta pentru inlocuirea lui Victor Piturca EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra ar putea prelua pe Universitatea Craiova, a aflat FANATIK, în condițiile în care Victor Pițurcă va pleca de la echipa olteană. Despărțirea lui Piți de Craiova este aproape iminentă, fiind nemulțumit de situația actuală a lotului.

Cosmin Contra, antrenor la Universitatea Craiova?! Prima variantă pentru înlocuirea lui Victor Pițurcă

Cosmin Contra este liber după ce a terminat contractul de selecționer la echipa națională a României, unul care nu s-a încheiat extraordinar pentru “tricolori”, cu înfrângeri clare în faţa Suediei şi Spaniei. Astfel, naţionala a ratat calificarea la Euro 2020, dar mai are şansa barajului cu Islanda, Ungaria şi Bulgaria, sub comanda lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

În prezent, Cosmin Contra este în Spania, alături de familie, dar ar putea prelua în scurt timp pe Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că patronul Mihai Rotaru l-a pus în fruntea listei pentru înlocuirea lui Victor Piţurcă.

Cei doi sunt într-o relaţie bună, iar Rotaru este un admirator al fostului selecţioner. De asemenea, au dezvoltat şi o relaţie de prietenie şi un alt plus este şi Jerry Gane, fost fotbalist şi apropiat al Universităţii Craiova, cel care va fi în staff-ul lui “Guriţă”.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a antrenat-o ultima dată pe Dinamo, înainte să preia echipa naţională, şi a reuşit să-i ducă pe roş-albi aproape de titlu. De altfel, Dinamo a fost chiar pe primul loc în play-off în penultima etapă a sezonului 2016-2017, înainte însă ca FCSB şi Viitorul să dispute meciurile din acea rundă.

Victor Piţurcă vrea transferuri pentru titlu

Victor Piţurcă a fost văzut ca o salvare la Craiova după venirea în această toamnă. Dar rezultatele au întârziat să apară, în ciuda speranţelor fanilor olteni. Mulţi dintre ei sunt destul de activi şi pe reţelele de socializare şi pe stadion şi îi cer demisia tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Piţi a oferit câteva declaraţii clare în ultima perioadă, care arată nemulţumiri pentru situaţia actuală. A cerut transferuri şi a anunţat că va avea o discuţie cu Mihai Rotaru în acest sens.

“Vom lua o decizie împreună” şi “Suntem într-o depresie fotbalistică” au fost doar două dintre reacţiile neaşteptate ale lui Victor Piţurcă din luna decembrie. Iar ruptura dintre Victor Piţurcă şi staff-ul administrativ este evidentă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Piţurcă a avut în ultima perioadă mandate extrem de scurte, la FCSB şi la Craiova lui Adrian Mititelu. De fiecare dată a plecat cu scandal, s-a certat cu Gigi Becali şi apoi cu Mititelu.

Universitatea a încheiat anul pe locul 4, cu 37 de puncte, la 7, respectiv 6 lungimi de CFR Cluj şi Astra, primele două clasate. Şi FCSB are 2 puncte mai mult, dar şi un meci mai puţin, restanţa cu Voluntari care se va disputa în februarie.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș: 2.85 este cota pentru ”1 pauză/1 final” Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT