Fotbal intern

Cosmin Contra anunță noi transferuri la Dinamo. Ce obiectiv și-a impus în acest sezon. Video

18.09.2020 | 20:12
Cosmin Contra anunta noi transferuri la Dinamo Ce obiectiv sia impus in acest sezon Video
ADVERTISEMENT

Dinamo a scăpat de retrogradare și de faliment sub conducerea lui Ionuț Negoiță, iar în doar câteva luni a ajuns să ofere unele dintre cele mai mari salarii din Liga 1, comparabil cu CFR Cluj, FCSB și CS U Craiova.

Cosmin Contra a făcut deja nouă transferuri, dar anunță că această campanie este departe de a fi încheiată pentru Dinamo, drept pentru care vor urma și alte surprize.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a declarat la conferința de presă dinaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș- Dinamo că le-a cerut spaniolilor să mai aducă jucători: ,,Până în ultima zi de mercato suntem dispuși să aducem jucători, pe posturile deficitare care să ne ajute. Încă ne mai uităm la anumiți jucători care pot să vină și să ne ajute îndeplinirea obiectivelor.”, a spus Guriță încrezător.

Opt jucători tineri și-au prelungit contractul cu Dinamo la dorința lui Cosmin Contra

Dinamo a vrut să transmită un mesaj suporterilor îngrijorați că spaniolii au adus numai jucători la apus de carieră, iar mulți jucători tineri au fost îndepărtați de la echipă și Contra a prelungit contractele a opt tineri jucători.

ADVERTISEMENT

În acest sens, Contra a lămurit care e strategia lui Dinamo la conferința de presă pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș:,,Încercăm să îmbinăm jucătorii cu experiență pe care i-am adus… jucători valoroși… cu acești jucători tineri care au ieșit din pepiniera proprie. Sunt fotbaliști talentați, valoroși în care noi avem încredere că pe viitor vor fi titulari și vor ajuta clubul să ajungă unde trebuie să ajungă, în primele locuri.”,a mai spus fostul selecționer.

Cosmin Contra despre tot ce înseamnă Dinamo

VIDEOAntrenorul principal Cosmin Contra vorbește într-un interviu pentru pagina oficială de Facebook despre duelul cu FC Botoșani, despre transferurile efectuate în această pauză competițională, despre echipa secundă a clubului și, nu în ultimul rând, despre suporteri. Practic, despre tot ce înseamnă Dinamo în acest început de septembrie!

Geplaatst door FC DINAMO BUCURESTI op Woensdag 9 september 2020

Obiectivul lui Cosmin Contra la Dinamo în acest sezon: calificarea în cupele europene

Obiectivul principal al lui Cosmin Contra în acest sezon la Dinamo este participarea în cupele europene, unde tot el i-a calificat ultima oară, acum mai bine de trei ani, când au întâlnit Athletic Bilbao.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo abia așteaptă să joace din nou cu Dinamo în cupele europene și crede că poate să reuseașcă acest lucru chiar din acest sezon: ,,Îmi este dor să joc în cupele europene. Obiectivul meu este să jucăm în cupele europene în cât mai scurt timp, dacă se poate chiar de anul acesta să ajungem într-o competiție europeană. Când văd meciurile echipelor românești îmi este dor”, a mai declarat Contra nostalgic.

Cosmin Contra le ține pumnii echipelor românești, atât lui CFR Cluj, cât și rivalei FCSB: ,,Îmi este ciudă că nu avem continuitate la nivel european, să trecem mai multe tururi în competițiile europene. Ar fi benefic atât pentru fotbalul românesc, cât și pentru echipa națională”, a concluzionat fair-play Contra.

ADVERTISEMENT

Borja Valle este cel mai bine plătit jucător din campionatul României și câștigă 33.000 de euro pe lună, dar antrenorul lui Dinamo a spus că nu numai jucătorii străini vor avea salarii mari, ci și toți fotbaliștii care vor avea evoluții bune în meciurile din campionat.

ADVERTISEMENT