ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cosmin Contra anunță plecarea omului cheie din proiectul Dinamo: “El trebuia să organizeze clubul”

Autor: Marian Popovici | 12.11.2020 | 10:05
Cosmin Contra anunță plecarea omului cheie din proiectul Dinamo:
Cosmin Contra Sursa: sportpictures.ro

La Dinamo situația este foarte complicată. Cosmin Contra a anunțat plecarea lui Juan Melero, văzut de mulți drept omul cheie în noul proiect. Antrenorul “câinilor” a făcut apel și la ajutorul fanilor. 

ADVERTISEMENT

FRF a somat Dinamo să plătească datoriile către angajați și alte cluburi până la 30 noiembrie, altfel echipa riscă o depunctare de 6 puncte. Astfel, dacă în scurt timp nu vor veni banii în club, problemele vor deveni critice.

Cosmin Contra a vorbit despre o parte a problemelor financiare de la Dinamo spunând că doar Pablo Cortacero poate rezolva problemele financiare și speră ca acesta să revină cât mai repede în țară.

Cosmin Contra a anunțat plecarea lui Juan Melero și cere ajutorul financiar al fanilor!

În plus, antrenorul lui Dinamo a făcut apel la ajutorul fanilor, așa cum s-a întâmplat în trecut, în speța cu FRF și este sigur că suporterii nu vor lăsa ca echipa va fi depunctată lăsând de înțeles că este posibil ca banii suporterilor este posibil să mai salveze o dată echipa:

ADVERTISEMENT

“Juan Melero nu mai face parte din acest proiect în momentul de față, din câte știu. El trebuia să îi ajute pe spanioli să organizeze clubul. Rufo Collado este zilnic la antrenamentele echipei, vorbim de toate problemele. Vorbim de problema banilor. Singura persoană care poate să liniștească apele este Pablo Cortacero.

Eu sper să o facă în cel mai scurt timp pentru că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece. Eu sper că nu va fi depunctată echipa. Sunt mulți dinamoviști în România care au dat dovadă de iubire pentru acest club și nu cred că vom fi lăsați să fim depunctați”, a spus Contra la Gsp Live.

Prunea consideră că situația de la Dinamo este critică: “Nimeni nu mai știe nimic. Mai sunt spaniolii în club? Au plecat? Se mai întorc?”

Fostul președinte al lui Dinamo, Florin Prunea, a declarat că este îngrijorătoare această lipsă de reacție a patronatului spaniol și consideră că situația este critică la club, iar lipsa rezultatelor este cea mai mică problemă:

ADVERTISEMENT

“Dinamo are un lot bun, nu asta este problema. La nivel de jucători, de bancă tehnică, nu este nicio problemă. Este foarte greu să închegi o echipă într-un termen atât de scurt. Rezultatele vor veni, o să vedeți.

Problemele sunt însă la nivel de conducere. Eu nu îi cunosc pe acești spanioli, au părut că au un proiect bine pus la punct, au adus și mulți jucători buni, dar faptul că până acum nu au virat banii este o mare problemă.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu mai știe nimic. Mai sunt spaniolii în club? Au plecat? Se mai întorc? Salariile de zeci de mii de euro trebuie plătite, iar când vine data scadenței, acești bani trebuie să fie în club. Altfel va fi foarte greu.

Nu văd niciun alt acționar care să ia echipa în această situație, cu un fond de salarii de 400-500.000 de euro. Din păcate, nici fanii nu pot ajuta prea mult având în vedere costurile importante din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Eu cred că se vor rezolva aceste probleme în cele din urmă, dar este un mare semn de alarmă faptul că spaniolii nu au dat de mult timp niciun semn că au de gând să vireze banii”, a spus Prunea pentru FANATIK.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!