Fotbal international

Cosmin Contra anunță transferurile lui Gicu Grozav și Dorin Rotariu! ”Sper să se rezolve săptămâna asta”

Autor: Traian Terzian | 10.01.2019 | 19:40
Cosmin Contra a anunțat că jucătorii Gicu Grozav și Dorin Rotariu se vor transfera în această iarnă

Selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, a anunțat că jucătorii Gicu Grozav și Dorin Rotariu se vor transfera în această iarnă. Tehnicianul a vorbit și despre revenirea la antrenamentele formației SSC Napoli a fundașului Vlad Chiricheș, care a suferit o operație după accidentarea din meciul cu Muntenegru.

”Sper ca Gicu Grozav să îşi rezolve săptămâna asta, pentru că are câteva oferte şi să aleagă echipa la care crede el că poate să joace pentru că el are nevoie de asta să îşi recapete încrederea pe care o avea înainte de ultimele şase, opt luni de zile. Sigur într-o săptămână îşi va rezolva situaţia, sper să înceapă să joace cât mai repede şi să fie şi el o soluţie pentru echipa naţională”, a declarat selecționerul într-un interviu pentru FRF TV.

Gicu Grozav în duel pentru balon cu Cristian Albu în meciul Concordia Chiajna - Dinamo
Gicu Grozav în duel pentru balon cu Cristian Albu în meciul Concordia Chiajna – Dinamo

Cosmin Contra anunță transferurile lui Gicu Grozav și Dorin Rotariu: ”Nu este mulţumit de situaţia de la club”

”Am vorbit şi cu Dorin Rotariu, el este un jucător care mie personal îmi place, un jucător tânăr de mare perspectivă. Nu este mulţumit de situaţia pe care o are la club şi încearcă să o rezolve şi să meargă la o echipă la care se poate juca, să fie în atenţia mea pentru echipa naţională”, a mai spus Cosmin Contra despre transferurile lui Gicu Grozav și Dorin Rotariu.

Selecționerul echipei naționale a României a salutat și revenirea la antrenamente a lui Vlad Chiricheș: ”Ţinem legătura cu Vlad Chiricheş, a început pregătirea cu echipa şi este aşteptat ca la sfârşitul acestei luni să aibă şi meciuri în picioare. Pentru mine, ca selecţioner, Vlad este un om important în angrenajul echipei naţionale şi aceasta este o veste bună. Sperăm ca în acest an jucătorii echipei naţionale să nu aibă parte de accidentări şi să joace cât mai multe la echipele lor de club”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!