Fotbal intern

Contra, făcut praf de un oficial de la Dinamo. “Nu poţi face asta!”

FC Dinamo Bucureşti este lovită din toate părţile. Un fost jucător important al echipei din "Ştefan cel Mare" nu l-a uitat nici pe Cosmin Contra, actualul selecţioner al echipei naţionale a...
24.10.2017 | 12:07
Contra facut praf de un oficial de la Dinamo Nu poti face asta

FC Dinamo Bucureşti este lovită din toate părţile. Un fost jucător important al echipei din “Ştefan cel Mare” nu l-a uitat nici pe Cosmin Contra, actualul selecţioner al echipei naţionale a României, despre care susţine că a stricat atmosfera din vestiar.

Dănuţ Lupu, fost mare jucător al lui FC Dinamo Bucureşti şi actual membru în departamentul de scounting al ”câinilor”, crede că oficialii din “Ştefan cel Mare” au greşit când au decis să-l cedeze pe Dan Nistor la CFR Cluj, iar plecarea acestuia “l-a debusolat şi pe Sergiu Hanca”, despre care Lupu consideră că “nu se mai înţelege cu mingea”.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cosmin Contra, criticat că a pierdut jucători importanţi de la Dinamo

”Mie îmi place foarte mult de Contra, îi urez succes la echipa naţională, dar în a doua parte a sezonului a greşit foarte mult în relaţia cu jucătorii. În primul rând, a insistat pentru nişte jucători care nu numai că nu au ajutat Dinamo, dar au produs şi pagube financiare, apoi a greşit şi în ceeea ce priveşte vestiarul. Nu poţi vorbi, în ţara ta, spaniola în vestiar!”, a spus Lupu, conform TV Digi Sport.

”Eu am spus încă de atunci că odată cu plecarea lui Nistor, Hanca şi Nemec nor mai juca la 50% din valoarea lor! De ce? Pentru că Nistor cu Hanca se suplineau foarte bine. Acum, Hanca e debusolat, nu se mai înţelege cu mingea. Dacă în cazul lui Palic, nu-l mai puteai obliga să rămână, aşa cum a fost şi cu Gnohere şi cum e acum cu Nemec, în schimb la Nistor, l-ai avut în mână, dar l-ai dat afară”, a mai spus Lupu.

Noul antrenor de la Dinamo, lăudat de Dănuţ Lupu

Mai mult, Dănuţ Lupu crede că Vasile Miriuţă a făcut o treabă bună la FC Dinamo Bucureşti şi susţine că fostul antrenor al Concordiei Chiajna a reuşit să-i unească pe românii din lotul “câinilor” cu stranierii. Fostul internaţional român crede că Dinamo va reuşi să se califice în playoff-ul Ligii 1 Betano.

”Trebuie să recunoaştem că atitudinea jucătorilor, în meciul de la Botoşani, a fost pozitivă, ma bucur că Miriuţă a reuşit să strângă vestiarul puţin şi să facă doar unul pentru că, ştim foarte bine, erau două vestiare înainte la Dinamo, românii cu străinii. A reuşit, aşadar, un lucru extraordinar, într-un timp foarte scurt. Cu şansă puteam şi câştiga la Botoşani, dar dincolo de rezultat, după ce am văzut la meci eu am mare încredere în aceşti jucători şi în Miriuţă că vom reuşi calificarea în play-off. A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre, mai ales că am evoluat pe un teren foarte greu. Dacă înainte, după minutul 60 nu mai alergam, de data asta a fost cu totul altceva, mai ales că a plouat până la final”, a mai spus Lupu.

Botoşani – Dinamo, scor 0-0, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018.