Fotbal intern

VIDEO. Fabulos! Golul lui Contra e cel mai tare din istoria Inter-Milan

Duminică, 15 octombrie, de la ora 21:45, va avea loc deby-ul din Serie A. Inter - Milan se va juca pe stadionul "Giuseppe Meazza" din Milano, iar italienii au făcut topul celor mai frumoase goluri...
13.10.2017 | 12:05
VIDEO Fabulos Golul lui Contra e cel mai tare din istoria InterMilan

Duminică, 15 octombrie, de la ora 21:45, va avea loc deby-ul din Serie A. Inter – Milan se va juca pe stadionul “Giuseppe Meazza” din Milano, iar italienii au făcut topul celor mai frumoase goluri marcate în “Derby della Madonnina”.

Cosmin Contra, actualul selecţioner al echipei naţionale a României, a avut ocazia să joace în “Derby della Madonnina”. “Guriţă” a jucat un singur sezon la Milan, după ce italienii -au transferat de la Alavez, între 2001-2002.  Italienii de la Gazzetta dello Sport au făcut un top al celor mai frumoase goluri marcate în Inter – Milan, iar Cosmin Contra este pe prima poziţie.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cosmin Contra, cel mai frumos gol în Inter – Milan

Cosmin Contra este lider în top-ul făcut de Gazzetta dello Sport în ceea ce priveşte cele mai frumoase goluri marcate în “Derby della Madonnina”, fiind urmat de Ronaldinho, Kaka şi Leonardo. VEZI MAI JOS VIDEO CU GOLUL ÎNSCRIS DE CONTRA!

Ultimul meci al lui Cosmin Contra în tricoul lui Milan a fost amicalul cu Inter, de pe 1 septembrie 2002, atunci când a evoluat timp de 79 de minute şi a fost înlocuit de fratele lui Aubameyang, Catilina. După ce şi-a pus ghetele-n cui, “Guriţă” a antrenat Poli Timişoara, Getafe Youth, CF Fuenlabrada, Petrolul, Getafe CF, GZ R&F, AD Alcorcon şi Dinamo Bucureşti.

Iată topul celor mai frumoase goluri din istoria Inter – Milan:

1. Cosmin Contra 2001-2002

2. Kaka 2003-2004

3. Ronaldinho 2008-2009

4. Suso 2016-2017

5. eonardo 1998-2009

Pe parcursul carierei de jucător, Cosmin Contra a evoluat pentru echipe precum Poli AEK, Dinamo Bucureşti, Alaves, Milan, Atletico Madrid, West Brom, Getafe, FC Timişoara, Getafe CF şi Poli Timişoara.

Inter – Milan, duminică, 15 septembrie, pe stadionul “Guiseppe Meazza” din Milano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: