Contra, FURIOS: "Găman-Dinamo 1-0! CFR va avea meciul şi penalty-ul"

Cosmin Contra, CFR-Dinamo

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în meciul contra lui Dinamo, derby-ul etapei a 5-a din Liga 1 Betano. Singurul gol al meciului a venit dintr-un penalty executat bine de Culio, reuşita venind în prima repriză. La finalul meciului, Cosmin Contra s-a declarat nemulţumit de faptul că George Găman i-a penalizat pe dinamovişti cu o lovitură de la 11 metri.

Cosmin Contra CFR - Dinamo 1-1. "Am un singur lucru să-i reproşez lui Găman, decizia capitală care a luat-o împotriva noastră. El a luat decizia fără să vadă. Nedelcearu mi-a zis că nu l-a lovit în mână. Să vină şi să ne spună domnul Găman unde l-a lovit mingea pe Nede. Dacă dânsul e Superman şi vede prin jucători, eu tac din gură. Am plecat învinşi din cauza unei decizii dubioase. Domnul Şovre mi-a zis că nu era penalty. Noi antrenorii suntem dobitoci, ei sunt cei mai mari arbitrii. Dacă îmi dădea doi jucători afară nu ziceam nimic. Noi controlam meciul în acel moment. A fost Găman-Dinamo 1-0. Eu o să vorbesc cu clubul să-l refuze, eu nu vreau să mă mai arbitreze vreodată domnul Găman şi domnul Şovre", a declarat Cosmin Contra la finalul meciului.

Cosmin Contra CFR - Dinamo 1-1. Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre lupta titlu, acesta precizând că CFR este mare favorită şi datorită jocurilor de culise. "S-au plâns înainte de meci de arbitraj şi acum au dat roade. Până la finalul campionatului vor avea meciul şi penalty-ul. Sunt candidaţi la titlu, mai favoriţi ca FCSB. Ei când au un proiect serios au beneficiat de toate conditiile ca să ia titlul".

Cosmin Contra a declarat că echipa sa a jucat bine în primele 20 de minute ale meciului, însă acesta a precizat că decizia luată de George Găman a rupt echilibrul partidei. "Ăsta e fotbalul, se întâmplă şi astfel de jocuri. Sunt mulţumit de jocul băieţilor mei. Am jucat bine în primele 20 de minute, am avut posesia mingii, dar la faza penalty-ului s-a tăiat totul. După parcă nu mai gândeam. În a doua repriza am încercat să-i liniştesc pe jucători, dar mingea nu a intrat în poartă. Meritam un punct".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004